IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официално: Шумахер бавно се възстановява

Мениджърът на пилота с нова оскъдна информация

Официално: Шумахер бавно се възстановява

След дълги месеци на медийно затъмнение мениджърът на Михаел Шумахер Сабине Кем официално обяви, че 7-кратният световен шампион се „възстановява, но бавно”. Новината дойде два дни преди 4-ата годишнина от тежкото падане на ски във Франция в края на 2013 г.

Официално: Михаел бавно се възстановява

След това Михаел беше 6 месеца в изкуствена кома и се наложи да му бъдат направени поне две тежки мозъчно-черепни операции, като се смята, че те са му спасили живота след тежката контузия на главата. Михаел се възстановява в семейния дом на фамилия Шумахер до Женева, като съпругата му Корина и Кем са наложили много строго медийно ембарго относно състоянието на бившия пилот.

Така феновете му получават информация за него по най-различни и неочаквани начини. В един от последните случаи адвокатът на семейството опроверга твърдения в медиите, че Михаел може да движи ръцете си, но все още не е потвърдено или отречено, че той реагира на човешки глас и разбира какво му се говори.

„Михаел се възстановява, но бавно, прогресът е по-бавен, отколкото бихме искали всички ние – обясни Кем. – Филтрираме информацията, защото искаме да запазим личния живот на Михаел неприкосновен. Когато се появи непотвърдена информация, веднага тръгват слухове, а ние не искаме такива ситуации.”

0 от 500
  • #13
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    колкото сега си е счупил главата толкова и тогава си е счупил кракамихаел бе жертва на измислените новини и така здраво го завъртяха в медиите че няма как да се появи жив и здрав
  • #12
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Счупен крак!Хахаха! Това беше още много години преди да си счупи главата! Къде ни върнА в миналото?! На мен дедо КоУеда каза, че ще ми купи коУеУо , *** друг път!
  • #11
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    много телевизия гледате още ли вярвате на катастрофата и счупения му крак или пишете писма на дядо мраз да ви донесе куолело
  • #10
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да, ве! Звездите ми го говорят! Седи си на острова и от време на време нежду коктейлите мята по един поглед тука на този форум!
  • #9
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Това за острова гласовете, които чуваш ли ти го кязаха или пак си имял среща със зелените човечета?
  • #8
    0 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    кой вярва на тия новини шумахер е жив и здрав и си живее живота на някой остров в океана и се радва на живота
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    д-р.Куртев ( преди 6 години )
    Дано се възстанови !! Иначе от шест коментиращи, двама хейтъри ,не е много лошо !
  • #6
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Пепе ( преди 6 години )
    Скорошно възстановяване, Шампионе ! :)
  • #5
    3 rate up comment 10 rate down comment
    бъчваря ( преди 6 години )
    И са, ако бях на мястото на Шумахер, щях да изритам Корина на момента, след като се възстановя! За жалост действителността е различна и Шумахер едва ли Ще разбере, от какви подли душици е бил заобиколен!
  • #4
    4 rate up comment 8 rate down comment
    бъчваря ( преди 6 години )
    Аз пък си мисля, че семейството му няма монопол над мислите му. Ако аз бях на негово място, винаги щях да искам другите да занят много неща за мен. Най-малкото, защото медиите са изкривявали нещата десетки години наред! Семейството му явно знае, че нищо няма да излезе и си играят игриците. Истината е, че ако Шумахер се възстанови (дай Боже), непременно ще е огорчен от случилото се. Само че адвокатчетата знаят, че това няма да стане и използват момента да спечелят колкото с еможе повечко парички.