IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се случва, когато G-Class не влиза в гаража? (ВИДЕО)

Шведски скиор превърна „кубче” за 250 000 евро в кабриолет

Какво се случва, когато G-Class не влиза в гаража? (ВИДЕО)

По-рано тази година шведският скиор Йон Олсон, който е известен със своите екстремни автомобили, си купи Mercedes-Benz G500 4x4² за 250 000 евро. Олсон се зае с доработката на автомобила, чиято мощност бе увеличена до 800 к.с. Преработено бе окачването и бе поставен нов багажник, в който да се побират резерва гума, допълнителни резервоари и екипировка за експедиции.

Какво се случва, когато G-Class не влиза в гаража? (ВИДЕО)

В крайна сметка резултатът беше доста ефектен, но собственикът на колата се сблъска със сериозен проблем - тя не се събира в гаража в дома на скиора в Монако. И така се наложи нова преработка на „кубчето”, което набързо беше превърнато в кабрио. Отрязани бяха средните и задните стойки, както и половината от вратата на багажника.

Какво се случва, когато G-Class не влиза в гаража? (ВИДЕО)

Сега Олсон трябва да реши какъв покрив да постави на този G500 4x4², като обещава машината да бъде завършена до 16 януари. Освен с покрив всъдеходът ще бъде оборудван и с нов експедиционен багажник, тъй като шведът смята да се отправи с колата на сериозно пътешствие още през следващата година.



Само през последните няколко месеца скиорът стана собственик на още два впечатляващи автомобила – купе Rolls-Royce Wrath с 810 к.с. и Lamborgini Huracan, което е оборудвана с изпускателна система Akrapovic, снижено окачване K&W и карбонов багажник на покрива. Мощността на спортната кола е 800 к.с.

Снимки  видео: Facebook

Тагове: mercedes-benz g-class
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    другата страна ( преди 6 години )
    Олсон прави доста благотоворителност, ама не си позволява да парадира, смята го за дълбоко личен жест. Дали е прав или не е - той си знае.Освен това благотворителността не носи никакви бенефитии. Олсон опита да прави от лайфстайла си бизнес. Мен ме кефи, нищо, че месечно заработвам колкото едната джанта (без гумата) на Г500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Няма лошо да унищожиш кола за толкова много пари. Твои са си естествено и можеш да правиш кяквото искаш. Като се замисля обаче не е ли по добре да продадеш колата и като са ти излишни тези пари да ги дазеш за някаква благородна кауза. Примерно да ги дадеш в клиника за лечение на тежко болни деца или на църквата, или за бедните. Всякакви благородни каузи има. Да организираш тържества за сиречета. Празници са все пак.
  • #3
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Bmw435icc,X3G01 ( преди 6 години )
    Jon e edin ot geroite mi zaedno sas Salomondrin
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колата си е негова , ако иска да си я боядиса и розова.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    *** с много пари и много свободно време!