IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen готви още един седан

Новото поколение на Lavida ще се предлага с 3 избора на мотор

Volkswagen готви още един седан

Медиите в Китай публикуваха първи снимки „наживо” на новото поколение на седана Volkswagen Lavida. Дебютът на модела, който е предназначен само за местния пазар, ще се състои през 2018 г.

Volkswagen готви още един седан

Седанът е построен на платформата MQB, която е основна за марките концерна Volkswagen. От снимките става ясно, че дизайнът му е напълно в стила на новата Jetta, чиято премиера ще се състои по време на автосалона в Детройт през януари.

Габаритите на четвъртата генерация на Volkswagen Lavida са дължина 4670 мм (с 65 мм повече от досега), широчина 1806 мм (+41 мм) и височина - 1474 мм (+14 мм). Разтоянието между двете оси е нараснало със 78 мм и достига 2688 мм.

Volkswagen готви още един седан

На пазара в Китай моделът ще се предлага с 3 избора на двигатели. Всички са бензинови – 1,2-литров с турбо и мощност 116 к.с., 1,4-литров с турбо, развиващ 150 к.с. и 1,5-литров атмосферен със 116 к.с.

Снимки: Carnewschina

Тагове: vw lavida
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Не бе визирам китайските копирачи да нападнат Русия.Германия няма сили Испания да нападне ква Русия!То за тва не става и въпрос!
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    бай той ( преди 6 години )
    Между другото Рейгън и Горби се бяха договорили, ако закрие СИВ, социалистическият лагер и анулира Варшавският договор, САЩ да закрият НАТО!Всъщност Горбачов излезе най-големият наивник в новата световна история. Прецакаха го здравата! От къде да знае, че англо-саксонците са такива хитри и лъжливи лисици. Взел е еднолично решение за толкова много държави, както Изперкел взе еднолично решение за цяла Европа да приюти лекари, инженери и студенти
  • #3
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А между другото хамериканските бази в германия са повече от немските.Горбачов го измамиха и подхлъзнаха по краварски. Договориха се руснаците да се изтеглят от източна , а краварите от западна германия. Руснаците изпълниха своята част от договора, а краварите увеличиха военното си присъствие и дори ядрено оръжие са вкарали в германиь противно на всякаква логика и муждународни правила. Имаше уговорка след приклучване на студената война НАТО да не настъпва на изток. А какво стана всеки знае...
  • #2
    4 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е чак пък за са толкова зле, че да скачат на рашките не вярвам. Ама нали са хамерикански слугинаж и всичко е възможно. Златният им резерв след ВСВ е прибран и се съхранява в кравария. Когато Шрьодер ходи на посещение в хамерика искаше да види немското злато, но не му позволиха. От тогава никой германски политик не е питал за златото, което най- вероятно вече го няма и немците могат да пият студена вода. А това грозното дето са го направили не заслужава коментар. Много, мвого е зле!
  • #1
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Местният китайски пазар се състои от полиграмотни ци.а.и които купуват тая немска консервна кутия.Само чакам да скочат на рашките и вторите да ги попилеят с ядрено оръжие!