IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рекордьор - мъж с отнета за 50 години книжка, хванат да кара пиян за 17-и път

Този път нарушителят ще влезе в затвора, но по друга причина

Рекордьор - мъж с отнета за 50 години книжка, хванат да кара пиян за 17-и път

Някои хора не се притесняват от сериозни глоби и от отнемането на книжката, когато става дума за шофиране след употреба на алхокол. Упоритостта им обаче може да удиви дори служители на реда, които са виждали какво ли не.

Рекордьор - мъж с отнета за 50 години книжка, хванат да кара пиян за 17-и път

Такъв е случаят с жител на руския град Барнаула, който поне в страната си най-вероятно е рекордьор по отнемане на шофьорски права за каране в нетрезво състояние. Само за 1,5 години мъжът е спиран 17 (!) пъти от полицейски патрули. Общият срок за отнемане на книжката му до момента е 46 г. Тоест, той ще може законно да шофира най-рано през февруари 2063 г.

Мъжът обаче не се притеснява и смело сяда зад волана. Преди дни той отново е задържан за същото провинение, като му е написан протокол и е отстранен от управлението на автомобила. Този пък обаче полицаите са решили да проверят нарушителя и да обискирали квартирата му в града.

Там е намерен пакет с марихуана с тегло над 1 кг. Прокуратурата в Барнаул е повдигнала обвинения на мъжа за разпространение на наркотици и той е арестуван, като ще остане зад решетките до началото на делото. Очаква се любителят на каране след упротреба на алкохол да влезе в затвора за няколко години.
 

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    G.BackOff ( преди 6 години )
    Отново нескопосано преведена статия. Градът е Барнаул. А-то най-вероятно е заради спрежение.
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Е те у нас поне 50% са с купени книжки, а братята шведи са със 100% купени.едно комшийче шведче от културните шведи успя да завърши 8-ми клас на 19 г. с много даване на рушвети на даскалите. Записа шофьорски кУрсове и над 10 пъти го късаха. Майка му все се оплакваше, че пак са го скъсали. Накрая баща му, който бачка в Холандия дойде и му купи книжката. Явно му е писнало да праща пари, за да го късат сина му. Та такива ми ти раоти. А тези са от културните, чисти и добри шведи. А другите......
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Айде айде, в нашата мила държавичка, бакшишите карат с по 60-70 акта, *** стават шофьори макар че никога не са ходили на училище, камо ли на шофьорски глоксове ... недейте обижда другите държави, ние сме лидери тук!!!!
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В България е по зле.При нас има шофьори които са не грамотни,не могат да четат и пишат.Чудно как са взели теорията.А наркодиларите полицията не ги закача.
  • #1
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Явно законите им не са много строги щом след толкова много случаи е още но свобода. То и у нас е същата работа общо взуто. Има хора които карат години без книжки, хващани са много пъти в пияно състояние, а някой дори са предизвиквали катастрофи с ранени и убити и нищо. Пак си карат и пак ще убият някой невинен. Дано да е роднина на съдията, който го е пуснал. В Германия в рамките на 1 г.ако те хванат 2 пъти пияш за араш влизаш на топла. Аако е 3 пъти може книжка цял живот да не видиш.