IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mini може да остане производител само на електромобили

Решението зависи от успеха на първия такъв модел

Mini може да остане производител само на електромобили

Много е вероятно в близко бъдеще Mini да се превърне в марка, която ще произвежда само електромобили, но решението за това ще се вземе в началото на следващото десетилетие.

Все още не се знае дали Mini ще прави само електромобили

Шефовете на марката и техните босове от BMW Group ще изкачат да видят как ще мине лансирането на електрическото Mini, планирано за 2019 г. Това обяви Томас Фелбермайр, вицепрезидент на Mini Америка, на изложението в Лос Анжелис.

Новият модел Mini EV, който е базиран на концепта Mini Electric, показан през септември във Франкфурт, ще се присъедини към вече продавания plug-in хибрид Countryman.

Ако пазарите приемат добре Mini EV, това ще даде началото на бързо електрифициране на гамата на марката.

Фелбермайр потвърди, че продажбите на хибридния Countryman вървят добре, като в Щатите дори се чака за доставката на този автомобил.

Тагове: mini mini ev
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Мини ( преди 6 години )
    Знаеш ли каква е приликата между фенове и хейтъри - и едните и другите спорят по снимки и за технологии за които само са чели :-) :-) :-) Ако беше собственик или поне беше покарал няколко седмици елетромобил нямаше да си такъв фен!За такива като теб поне е успокояващо,че вече рекламират батерии които уж имали живот - 15-20години,та след 10 години може и да си купиш някой таралясник който на практика ще изкарва 50км с едно зареждане ....
  • #1
    1 rate up comment 2 rate down comment
    пена ( преди 6 години )
    Скоро хейтърите на електромобили ще останат без марки за хвалене :-D