IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Немец с трактор обяви война на камерите на пътя

Пенсионерът нанесе щети за повече от 100 000 евро

Немец с трактор обяви война на камерите на пътя

Само за една нощ германски пенсионер унищожи няколко камери за засичане на скоростта на превозните средства на пътя, съобщава Focus.

Немец с трактор обяви война на камерите на пътя

67-годишният жител на Хернсхайм явно е имал нещо против устройствата и им е обявявил война. През нощта на 11 срещу 12 декември той се качва на собствения си трактор и разбива напълно 6 стационарни пътни камери.

Мъжът действа по еди и същ начин – закача стълба, на който е поставена камерата за трактора си и я изтръгва от земята. Мотивите на пенсионера, който още на другия ден е задържан от полицията, не са известни. Нанесените щети се оценяват на 100 000 евро.

Снимка: Focus

0 от 500
  • #10
    9 rate up comment 5 rate down comment
    Биг Брадър ( преди 6 години )
    Бъчварче,Още ли си с Фиестата?Кяк е? Колко пъти е ремонтира? Явно не ти е останало много време да пишеш тук от ремонти или от нещо друго? Радвам се, че се появи!В Германия явно не си ходил или си ходил за малко и не си запознат. Камерите се слагат предимно на места, където може да се пълни бюджета на населеното място. На места, където пътя позволява по-висока скорост, а има ограничение. Точно до нас зона 30км сложиха такава, а откакто живея тук 7 г.не е имало катастрофи. Звучи ли ти познато?
  • #9
    5 rate up comment 9 rate down comment
    бъчваря ( преди 6 години )
    Ами преди няколко месеца, пред една камера с радар лично аз видях мъртва жена, завита с чаршав и показващите и се крака. Ами тръпки ме обзеха. Камерите са сложени не случайно на определени места, собено в България. Те се слагат там, дето има голяма концентрация на смъртни случаи. А тоя де минал с трактора пред тях...ами добре, ама утре като утрепят жена му, децата му, внуците му, майка му...какво прави? Ей това се запитайте!
  • #8
    14 rate up comment 0 rate down comment
    пандизчия ( преди 6 години )
    Колегаааа къде си лежал?Няма от къде да ги знаеш тези неща за немските затвори,ако не си бил вътре!!!
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А да в затвора може да бачка! Там обаче не е както в БГ да ти намаляват присъдата, ако работиш. Там ти плащат 2,5 евро на час или иначе казано 8х2,5 са 20 евро на ден. Значи ще може с работа да си намали присъдата с 1/3. 20 евро от 60 на ден са 1/3 от стойността. Да обаче храната им в панделата е мизерна и и ако пуши става много зле. В панделата има лафка и ожеш да си пазаруваш на двойни цени.
  • #6
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Нанесените щети са за 100 000 евро, а глобата, а съдебните разходи?! Като нищо сумата ще стане двойна. Ако човека няма имущество (както повечето немци), няма пари да е покрие ще лежи в затвора. В немските затвори 1 ден лежиш и ти опрощават 60 евро, ако дължиш някаква сума. Смятайте на 100 000 евро колко дни са това! Но това е само за парите. Отделно ще получи и нещо отгоре за хулиганската проява и разрушаването на държавно имущество. Там за това доста сурови наказания дават. Жалко за човека!
  • #5
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    жалко за човека на стари години арест глоби затвор заради някакви камери ако беше кутия с грес и ги беше намазал нямаше да има проблем със строгия но несправедлив закон
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    https://***.youtube.com/watch?v=Ded5F4ajT6wне се Ззакачайте с големи машини :)
  • #3
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    евалатака се прави !!!сега тоя така ще го ушият, че ще съжавала до живот че е прекалил с бирата и е правил простотии!
  • #2
    26 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Значи наслушал съм се на такива като теб...виж нашата държава каква е и имаме ли право да съдим държави като САЩ , Русия , Германия и да не изброявам че е дълъг списъка . В всяка сфера са по добри ... но ние постоянно ги хулим и плюем ... това е удоволствието на БЪЛГАРИНА
  • #1
    36 rate up comment 20 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво! Все още има истински мъже германци. Но явно са малко и все от по старото поколение. Младите са заспали гарги, със промити мозъци и изобщо не зацепват че Германия се превръща във фашистко-толерастически концлагер които скоро ще бъде управляват от араби и турци.