IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Sport започва производство на електромобили през 2020 г.

Преди това компанията ще предложи няколко модели с турбомотори

Audi Sport започва производство на електромобили през 2020 г.

От 2020 г. германската компания Audi и нейното подразделение Audi Sport ще започнат производството на напълно нова гама спортни автомобили, оборудвани с електрически двигатели. Това разкри пред Autocar шефът на Audi Sport – Стефан Винкелман.

Audi Sport започва производство на електромобили през 2020 г.

Както отбеляза топ-мениджърът, първият „напомпан” електрически модел ще се появи на пазара в края на 2020 г. Той ще бъде последван от още няколко спортни автомобила на ток, като в компанията ще залагат предимно на кросоувъри.

Въпреки това, в Audi Sport нямат никакво намерение да се отказват от разработката на модели с традиционни двигатели с вътрешно горене. За целта, през периода 2018-2020 г. компанията планират да предложи няколко такива автомобила, както всички те ще бъда оборудвани с турбомотори.

„Не сме забравили нашите икони и ще продължим да ги произвеждаме. Прекрасно разбираме, че електрическите технологии за много важни, но едновременно с тях ще продължим да развиваме и турбодвигателите, с които се гордеем много”, обясни Винкелман.

Първият сериен електромобил на Audi трябва да дебютира догодина, като това ще бъде кросоувър. Той ще се поризвежда в белгийския завод на компанията. Моделът с висока проходимост ще изминава около 500 км. с едно зареждане.

Снимка: Audi

Тагове: audi sport
0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 3 rate down comment
    doc ( преди 6 години )
    Прилича на настъпана жаба!
  • #7
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе тея нали бяха почнали синтетичен дизел да правят, който не замърсявал!Кво стана с него?Фабрика щяха да строят едно друго. Меркел пари щеше да им отпуска за новото производство. Май за пореден път взеха парите и казаха ще видим!Сега сигурно за електромобилите ще искат пари на лудата бабичка, а тя като тяхна фенка ще развърже кесията, както е развърза тайно и плати на хАмериканците глобите и всичко се покри. Някой, нещо да е чувал за глоби? Не, нали! Позната история ВАГ-и.на.л.на!
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    що ( преди 6 години )
    ..тука сте се наредили все клиенти ли..чакате да поръчате може би ?...бегом към хуйдай,***,Дървару,подпомогнете тия клети фирми да избегнат фалита.. Па запалете малко вашите таралясници и идете до Германия,белким научите нещо за света.Даммм то па проблем..вашите бангии не могат да идат и да се върнат...ехх късмет.
  • #5
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    През 2020г. ще кажат, че няма кой да им произведе батериите и ще си останат с нафтовите печки, както до сега.А може да са с акъла на Тинтирито (по-скоро липсата на такъв) и да започнат, като него да се обясняват, че видите ли електричките повече замърсявали, нямало ток за зареждане и от 8-мия етаж бай Х0й не може да си пусне кабела до аЛуди-то да го зареди.Тея са пълни смешници! (Тинтирито също)
  • #4
    11 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А да видим догодина или 2019 ще обяват, че отлагат за 2022 - 2025
  • #3
    10 rate up comment 4 rate down comment
    младен ( преди 6 години )
    Audi Sport започва производство на електромобили през 2020 г......... Преди това компанията ще предложи няколко модели с турбомотори.....Ей тъй....като за позледно, 2-3 дизелака с по една турбина и 2-3 с по две(да има);)
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    ... ( преди 6 години )
    Any moment now...
  • #1
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ще,ще,ще.........