IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа и останалата част от Jetta

Седанът използва елементи от последните модели на марката

Volkswagen показа и останалата част от Jetta

Само 24 часа след като показа първото официално изображение на новото поколение на седана си Jetta компанията Volkswagen разкри и останалата част от неговия дизайн. Вече е ясно и какъв ще бъде интериорът на новия модел.

Volkswagen показа и останалата част от Jetta

Следващата генерация на Jetta ще бъде представена официално на автосалона в Детройт през януари. Външният вид на седана изцяло следва новия фирмен стил на марката, при който се залага на повече остри линии. Решетката на радиатора е същата като на флагмана VW Arteon, а задните светлини са по мотивите на VW Virtus (това е Polo във версия седан, което ще се предлага в Южна Америка).

Volkswagen показа и останалата част от Jetta

Салонът на автомобила е напълно нов. Топ-версиите на Jetta ще поучат цифров приборен панел, който визуално е обединен с големия сензорен екран на мултимедийната система. Подобно решение бе използвано и при последното поколение на VW Polo.

Volkswagen показа и останалата част от Jetta

Новата Jetta е построена на платформата MQB. По предварителни данни, американската версия ще разчита на бензинов двигател 1,4 TSI с мощност 150 к.с. Моторът ще работи в комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия или с автомат с 8 предавки.

Volkswagen показа и останалата част от Jetta

Продажбите в Щатите ще стартират през втората половина на 2018 г. Цените, както и кога ще се появи моделът на други пазари, засега не се съобщават.

Снимки: Volkswagen

Тагове: volkswagen jetta
0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 3 rate down comment
    8765 ( преди 6 години )
    С този анемичен двигател ще плашат гаргите ли във "ФАШТ" ???? 1,4 кубика !!! То количките им за голф и косачките за трева сас по голяма кубатура.8655
  • #13
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Джета нали е евтин седан от VW? Какви Е класаи говорите.Цената не е съобщена. Изглежда добре, но зависи от цената. Принципно не съм им фен с това ниско качество, което предлагат последните години, но може и да е добра оферта, като някой шкоди на пазара.
  • #12
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Край ( преди 6 години )
    Да го бяха изкарали 97 година - да ахнем. Даже и с ТДИ. Вече е късно.
  • #11
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тея от ВАГ ептен изтрещяха!Ама докато има луди да им купуват бо.кл,уците и те ще ги правят. Не, че този ке.не.ф някой ще се засили да го купува на такава цена, но все пак ще се намери все някоя куха немска каска да го направи защото дядо му по времето на ВСВ е бачкал в заводите на фашагите и са правели народна кола...
  • #10
    8 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Фолксваген пак допускат грешка като с Phaeton. Този Aerton е в класа на C-klasse, а е на цената на E-klasse. Трябва да си *** за да не си купиш в по-горния сегмент Премиум кола.
  • #9
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Aerton е на базата на Пасат със по-скъпо оборудване и салон. Но все пак 98 бона са ужасно много за средняшка марка.
  • #8
    8 rate up comment 6 rate down comment
    Жета ли ( преди 6 години )
    *** то пасат ***!
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    познато
  • #6
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    охпокарах Артеона.......думата разкошен мисля, не е достатъчна но не се сещам за по -силна и изразяваща емоцията от това!
  • #5
    10 rate up comment 3 rate down comment
    Мистър Уейн ( преди 6 години )
    VW е една от малкото марки в близките години, които показаха концептуален модел на Arteon и после го пуснаха в производство без никакви промени. :)