IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

Салонът на всъдехода вече е далеч по-модерен и технологичен

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

Германската премиум-марка Mercedes-Benz официално разсекрети интериора на новото поколение на всъдехода G-Class. Премиерата на култовия модел ще се състои по време на автосалона в Детройт през януари догодина.

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

Както се вижда от фотографиите, новият Mercedes-Benz G-Class (моделна година 2019) ще получи изцяло нов интериор. Салонът на всъдехода вече изглежда далеч по-модерно и луксозно, отколкото досега. Там е поставен нов волан, както и много кожа и елементи от дърво. Използвани са също карбон и други метали.

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

Всъдеходът е получил също така седалки със система за нагряване, съвременна аудиосистема със 7 тонколони и голям брой ниши за съхраняване на различни вещи по време на пътуване. Сред тях е и специален осветен отсек, разположен под подлакътника до шофьора.

Стандартната версия на новия Mercedes-Benz G-Class ще бъде оборудвана с аналогови датчици, но като опция ще се предлага 12,3-инчов цифров приборен панел. Ако клиентът се спре на този вариант, цифровата комбинация на приборите ще бъде обединена с 12,3-инчов дисплей на информационно-развлекателната система.

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

От компанията разкриват, че всъдеходът ще се предлага с акустична система Burmester с 16 колони, както и с пакет Active Multicontour Seat, който включва предни седалки, които освен с функция за нагряване, ще разполагат с вентилация и система за масажиране.

Ще се предлагат няколко различни варианта – Designo, които включват специална кожа Lugano в цветове Black, Nut Brown и Macchiato Beige. Те ще могат да се допълнят от пакет Exclusive Interior Plus, при който има кожа Nappa на вратите, на централната консола и на приборния панел.

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

Въпреки използването на нови технологии, интериорът на G-Class, ще запази част от класическите елементи, на които досега залагаше. Няма да се променят ръчките на вратите, както и хромираните превключватели на блокировката на диференциала. Запазват се и кръглите отвори на вентилационната система, които имитират фаровете на SUV-модела.

Mercedes разсекрети интериора на новата G-Class

Новото поколение на Mercedes-Benz G-Class ще е по-голяма от своя предшественик, като това ще се отрази на мястото на водача и на пасажерите. От компанията отбелязват, че пространството за краката на возещите се отзад пътници е нараснало със 150 мм.

Снимки: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz g-class
0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 0 rate down comment
    О Боже, колко ... ( преди 6 години )
    в едно изречение: "Използвани са също карбон и други метали." )))))))
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Въздуховодите за климатика са смехотворни!Не подхождат на нов автомобил от среден клас дори, какво остава за G класата на Мерцедес!Съжалявам, но стария модел ми харесваше повече!
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    JDM_Mercedes ( преди 6 години )
    На мен пък ми харесва салона. Само карбона, бих го заменил с "черно пиано". За всеки влак си има пътници. :)
  • #6
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Изобщо не ме кефи. Ама никак. Нито отвън, както традиционно си е грозно ръбато кубче, нито вътре, където са вкарали технологии, но нещо не са ги подредили както трябва. А тези маргаритки за парното са съвсем не на място. Изглеждат гротески на целият интериор.
  • #5
    9 rate up comment 4 rate down comment
    yay ( преди 6 години )
    хладилник с телевизор. Това вече е иновация!
  • #4
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Като изключим недоразумението, подобно на мишка и неудобните копчета на климатика (наистина са гадни, карал съм Мерцедеси след 2010-та), най-накрая мръднаха напред и направиха нещо по-съвременно! Така трябва! Нека да е ръбата, да е проходима, ама вътре да прилича на автомобил от 21-ви век, а не да е като антиките.
  • #3
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Анонимен, на нсимката колата има елементи от въглеродни нишки в интериора, но ще има опция за фурнир.А иначе статията е написана страшно некомпетентно: "карбон и други метали", все едно че т.нар. 'карбон' е метал; говори се за отопление на седалките и джобове във вратите сякаш досега не ги е имало в G-Class; за аналоговия приборен панел пишат за някакви датчици... датчици знаете ли какво е? Сензор на руски език... за какви сенсори говоите там?!
  • #2
    10 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Таблото е ужас... Смес от Рено - долната половина, и Хюндай /КИА/... И къде са елементите от дърво, че нещо не ги виждам.. Май дизайнерите на Мерцедес са на изчерпване откъм нови идеи. Като гледам и новата CLS си e направо дизайнерско недоразумение.
  • #1
    18 rate up comment 10 rate down comment
    Да ( преди 6 години )
    "Кубчето" е вечно!