IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bang&Olufsen и RADO представиха най-новите си продукти

Новите слушалки BeoPlay Е8 и иновативната тонколона BeoPlay М3 вече са в София

Bang&Olufsen и RADO представиха най-новите си продукти

Най-новите продукти на известната датска звукотехнологична компания Bang&Olufsen бяха представени на елегантно изложение пред десетки бизнес клиенти.

Bang&Olufsen и RADO представиха най-новите си продукти

Новите слушалки BeoPlay Е8, които са изработени от лек полимер с алуминиеви детайли, и иновативната тонколона BeoPlay М3, която наскоро пристигна в шоурума на B&O в София, бяха сред най-големите акценти на събитието.

Bang&Olufsen и RADO представиха най-новите си продукти

Beoplay M3 е най-малкият и компактен член от гамата BeoPlay и тежи само 1.46 кг. Дизайнът му се отличава с изчистен и елегантен силует. Всички гости и фенове на Bang&Olufsen имаха възможност да изпробват качеството и силата на звука на най-новите и модерни продукти на марката през своя смартфон.

Bang&Olufsen и RADO представиха най-новите си продукти

Редом с иновативните продукти, елегантността на събитието беше допълнена от стилните керамични часовници на RADO. Те бяха представени от безспорния лидер в търговията на часовници и бижута в България – Guilian, като почитателите на изискания вкус имаха възможност да изпробват моделите на RADO на ръцете си.
 

0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    меломан ( преди 6 години )
    Това са играчки за много богати хора. За маняци с пари, които разбират. Имам клиент с тонколони от тази марка. 35 000 евро струват двете тонколони. Просто, като видях за какво става на въпрос ми падна шапката. А за звука няма нужда да казвам, че е невероятен. Ама пък за толкова пари направо не знам какво да кажа. Прекалено е!Аз съм с Dali Zensor 7 за 1800 лв и като ги взех ми се видяха скъпи, но си викам, че кеф цена няма, а нашия човек си взел неговите за 35 000 евра.От различни планети сме...
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Факт! ( преди 6 години )
    Поредните бг сноби се събрали да коментират нешо в което на запад всеки с кредит може да си позволи но в *** си го позволяват само тия дето рекетират и крадат.Кво да праиш Азия в ЕС!
  • #3
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    На тия колнките струват повече от автомобилите на масата коментиращи тук. Защо правят реклама точно в този социално остърган форум?
  • #2
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Петър ( преди 6 години )
    Предполагам е платена реклама. Често кма такива статии в автомедия. И аз се чудех в началото но реших, че вносителя има приятели в автомедия
  • #1
    14 rate up comment 0 rate down comment
    primorack ( преди 6 години )
    и това какво общо има с автомобилния бранш?!?!