IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-тъпият крадец на коли е от Литва!

Жителят на Клайпеда счупи глупомера при отиване в полицията

Най-тъпият крадец на коли е от Литва!

Жител на литовския град Клайпеда със сигурност би спечелил приза за „най-глупав крадец на автомобили”. Това става ясно от публикация в страницата на полицията във Facebook.

Най-тъпият крадец на коли е от Литва!

Историята е от миналата седмица, когато 27-годишният мъж отива в полицията, за да му бъде връчено наказателно постановление за шофиране след употреба на алкохол. По време на разпита следователите виждат паркиран на улицата Vollksvagen Phaeton, за чиято кражба е съобщено малко по-рано през деня.

Оказало се, че мъжът, който е излязъл от затвора през септември (лежал е за разпространение на наркотици), в 5.30 часа на 7 декември е откраднал колата от улица в града. В 10 часа литовецът се е явил в полицията, като е паркирал колата пред управлението. На всичко отгоре се оказва, че в момента на разпита пишман-крадецът има 1,39 промила алкохол в кръвта си, както и сериозно количество наркотици.

Мъжът е арестуван и през тази седмица отново ще бъде изправен пред съда, като най-вероятно ще се върне зад решетките, при това за по-дълъг период.

Снимка: Facebook

0 от 500