IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford възражда две легенди

Освен всъдеходния Bronco компанията готви и нестандартен Mustang

Ford възражда две легенди

Компанията Ford започна обратно броене до премиера на възродения всъдеход Bronco. Практически едновременно с това, по време на снимките на рекламния клип бе заснет и необичаен Mustang – фастбек.

Ford възражда две легенди

Засега от американския производител не разкриват подробности за машините. На страницата си в интернет американското подразделение на Ford създаде раздел, посветен на Bronco, като мотото му е „Още по впечатляващ, отколото беше”. Посочено е също, че всъдеходът ще бъде представен през 2020 г.

Въпреки че се опитват да запазят в тайна детайлите на модела, все пак изтече информация за него. Той ще се произвежда в завода на компанията в Мичиган, като ще бъде създаден от нулата. И най-важното – новият Bronco няма да прилича никак на концетуалния модел от 2004 г. (на снимката долу).

Ford възражда две легенди

Всъдеходът ще бъде позициониран като директен конкурент на Jeep Wrangler, като голяма въпросителна е дали той ще се предлага и във версия с 3 врати. По-скоро във Ford ще залогат само на вариант с 5 врати, тъй той се продава далеч по-добре. Със сигурност новият Bronco ще бъде глобален модел, което означава, че ще се появи и в Европа.

Ford възражда две легенди

Що се касае до Mustang, във Ford подготвят възраждане на фастбека GT390, който играеше една от главните роли във култовия филм „Булит”. Както във филма, така и заснетият в рекламата автомобил е в специалния цвят Dark Highland Green. Той не се предага за обичайния Ford Mustang. Най-вероятно новата версия ще бъде показана още през януари в Детройт.

Снимки: Ford

Тагове: mustang ford bronco
0 от 500