Вход   Регистрация

Най-големият карък сред автокрадците

Най-големият карък сред автокрадците
 

Когато чак ти се приисква първо да те бяха открили полицаите

Опит за кражба на Honda Accord, произведена през 1991 г., завърши доста неудачно за 29-годишен мъж от Калифорния. Уилям Ашби бе открит от собственика на колата, който го проследи, наби и задържа до идването на служители на реда.

Калифорниец стана най-големият карък сред крадците на коли

Историята бе разказана в страницата във Facebook на полицията от град Андeрсън. Мъж, чието име не се споменава, открива, че колата му я няма и подава жалба в полицията. Веднага след това той пуска и съобщение на приятелите си в социалната мрежа, като един от тях вижда колата на близък паркинг.

Пострадалият и негов приятел отиват на мястото, където заварват Ашби да се качва в откраднатия автомобил. Крадецът се опитва да се измъкне от преследвачите, но се удря в бордюр, засипан с листа. Мъжът тръгва да бяга, но е настигнат от собственика на колата и приятеля му, които пребиват крадеца и го предават на полицията.

Така Ашби заема първото място след крадците-каръци. Досега там се намираха трима тинейджъри, които отъкнаха 4 коли на Dodge, директно от магазина. Автомобилите бяха оборудвани с двигатели Hellcat със 717 к.с., което се оказа доста сериозен проблем за крадците. Те катастрофираха с 3 от колите на метри от шоурума, като две от машините не подлежат на възстановяване.

Снимка: Facebook

Реклама  


Купи кола

Виж всички обяви

Коментари ( 4 )

Напиши коментар Влез

от: Гост ( преди 1 месец )

Трима тинейджъри отмъкнаха четири коли
Отговори
 
  0
 

Положителни: 0  Отрицателни: 0

от: Анонимен ( преди 10 месеца )

Хондата си му върви и човека си я ползва, за какво да я сменя с някакъв неясен нов ***. :)))
Отговори
 
+13
 

Положителни: 14  Отрицателни: 1

от: Анонимен ( преди 10 месеца )

Ако си ходил в САЩ, няма начин да не си забелязал, че повечето стари коли са японски и има на доста повече от 30 г. Масово са от 80-90-те години и много се търсят и държат сравнително високи цени. Вуйчо ми беше инженер в Техноимпортстрой по бай Тошово време и е обиколил много държави. В арабските държави, Иран, Ирак, Пакистан, Афганистан само японско се кара и тук таме френско за по-бедните. Та там ми разправя стари японки колкото искаш и всичките в движение.
Отговори
 
+11
 

Положителни: 14  Отрицателни: 3

от: Анонимен ( преди 10 месеца )

Тия търкалят търатайки на 30 години. После нашия автопарк бил стар
Отговори
 
 -3
 

Положителни: 11  Отрицателни: 14


Избери кола


Изгодни оферти
Последен Тест Драйв
Инвестор.БГ © 2001-2014 Automedia.bg Всички права запазени | Реклама | Пишете ни | Контакти | За сайта | Карта | Условия за ползване
Investor.BG AD © 2001-2014 Automedia.bg All rights reserved. Contact Us | Advertising