IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българин прави нова модулна суперкола (ВИДЕО)

Sin S1 на Росен Даскалов ще се предлага в бензинова, хибридна и електрическа модификации

Българин прави нова модулна суперкола (ВИДЕО)

Революционен, многофункционален, модулен и не скъп автомобил – това ще бъде новият модел на британската компания Sin Cars, която е собственост на българина Росен Даскалов. Засега в гамата на марката има само една състезателна суперкола – Sin R1, но на автосалона в Женева ще видим и „граждански” вариант.

Българин прави нова модулна суперкола (ВИДЕО)

Новият модел на Даскалов и екипът му ще се казва Sin S1, като ще се предлага в две модификации – купе или кабриолет. Вариантите за задвижване са поне три – с бензинов мотор, развиващ до 450 к.с., хибриден или изцяло електрически, става ясно от информация на сайта на Sin Cars.

„Модулната конструкция ще позволи на клиента да обновява или напълно да подменя дизайна на своя автомобил, когато поиска. Цената за подобна трансформация няма да бъде никак скъпа”, коментират от компанията.

Машината ще се поризвежда в Европа и САЩ, като първите доставки са предвидени за 2019 г. Компанията се надява да продава в Америка повече от 320 коли годишно, като вече е подала заявка за панент в Националното управление за безопасност на движението (NHTSA).



Пистовият Sin R1 на Даскалов е оборудван с атмосферните V8 с обем 6,2 литра (450 к.с. и 585 Нм) и 7,0 литра (550 к.с. и 650 Нм), както и с компресорен 6,2-литров V8 с 650 к.с. и 820 Нм. Най-бързият вариант ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 секунди, а максималната му скорост е 300 км/ч. Цените варират между 179 900 и 219 9000 евро.

Снимка и видео: Sin Cars
 

Тагове: sin r1 sin cars sin s1
0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    проф. Ан ( преди 6 години )
    Вайпъра на драга го остави да си мисли,че кара назад, а е пъти по-евтин от това нещо, от което както се вижда едвам влизаш и едвам излизаш.
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    До .. ( преди 6 години )
    Само дето колата изобщо не се произвежда в България, а в Германия и Англия! Само идеята и част от финасирането са Български. В което няма лошо де, но за тези пари и това пренасищане на пазара трябва да е нещо завладяващо за да има успех.Иначе вече всеки с пари може да си поръча рама,да купи двигател на Шавролет или AMG и да каже,че е създал спортен автомобил!
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    ,,,, ( преди 6 години )
    Браво за усилията!На този етап колата е доста постна от към дизайн,особенно интериора!При съвремените технологии не е трудно да се направи нещо много по добро!За промо-клипа да не говорим!За реклама на кола за близо 200 000 Евро,можеше да дадат някой лев на професионалисти да го снимат!Със камерата и апликациите на телефона си правя по-завладяващи клипове ....
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 6 години )
    Какво ммуе на дизайна? Човек като ти чете поста ще каже, че е нещо адски уродливо, но не е.Може да не е идеално, но да ти припомня ли в БГ какви коли сме произвеждали/произвеждаме?Тази изглежда завидно добре на фона на Ровър или на онова китайско недоразумение.
  • #1
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Уважавам усилията на човека, ама 12-годишният му син ли му прави дизайна на автомобилите?