IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито Porshe Panamera постави шантав рекорд на „Нюрбургринг” (ВИДЕО)

Версията Sport Turismo тегли трактор със скорост 180 км/ч

Комбито Porshe Panamera постави шантав рекорд на „Нюрбургринг” (ВИДЕО)

Компания Moetefindt, която се е специализирала в производството на ремаркета и трактори, публикува любопитно видео. В него са вижда като комбито Porsche Panamera Sport Turismo дърпа трактор Porsche Junior 108 на пистата „Нюрбургринг”.

Комбито Porshe Panamera постави шантав рекорд на „Нюрбургринг” (ВИДЕО)

Фирмата съобщава, че трасето е било изминато за 12 минути и 6 секунди, което е и рекорд в дисциплината. Какво обаче е било досегашното най-добро постижение, както и кой го е направил, не е ясно. Видеото е публикувано в YouTube.

Зад волана на комбито е Патрик Саймън, който има огромен опит на легендарната писта, тъй като многократно е участвал в състезания за издържливост. За автомобила е е закачена платформа модел FTP 235, върху която могат да се превозват транспортни средства с тегло до 2520 кг.



Максималната скорост, развита от комбито на Porsche по време на обиколката, е 180 км/ч.

Снимка и видео: YouTube

Тагове: porsche panamera
0 от 500
  • #3
    6 rate up comment 3 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 6 години )
    Честно, излагат се - Джипка, Дизелова Джипка, Комби дърпа колекционерско тракторче...Във второто изречение пише, че тегленият трактор е ПОРШЕ...а се смеете на хонда за косачките. Някой друг да прави самолети!?
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Оня ( преди 6 години )
    Утре ще се пусна с Купрата за нов рекорд най бьрз хетчбек сьс 5 касетки домати и три дамаджани вино и тава кебапчета.....
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Яко :)12 минути със 2,5 т ремарке.