IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор си призна за катастрофа отпреди 30 години

Мъжът изпрати пари в полицията, за да ги предаде на собственика на пострадалата кола

Шофьор си призна за катастрофа отпреди 30 години

Пожелал анонимност американец изпрати писмо в полицията, с което се извинява за причинена от него катастрофа. Мъжът прибавил и 1000 долара като компенсация за случилото се, съобщама Pioneer Press.

Шофьор си призна за катастрофа от преди 30 години

Според писмото, инцидентът се е случил през 1985 или 1986 г. на една от улиците на град Сейнт Пол. Виновникът ударил паркирана кола край пътя, но предпочел да напусне произшествието. Мъжът дори не проверил какви щети е нанесъл.

Явно обаче съвестта на този шофьор през всички тези 30 години го е терзала и той все пак е решил да се опита да изкупи вината си. Към писмото си до полицията мъжът е добавил 1000 долара с молба да бъдат предадени на собственика на пострадалия автомобил. Ако той не бъде открит, сумата да отиде за благотворителни цели.

Представител на местната полиция признава, че за първи път той и колегите му се сблъскват с нещо подобно. Той допълва, че няма как да бъде открит собственика на ударената кола и парите ще отидат за закупуване на оборудване за местния полицейски департамент.

Снимка: Edmunds
 

0 от 500