IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-големият късметлия на света! (ВИДЕО)

Китайски пешеходец избягна на два пъти смърта за секунди

Най-големият късметлия на света! (ВИДЕО)

Казват, че най-важното нещо в живота е късметът. Ако се съди по заснетия на видео инцидент в Китай, този човек вероятно е най-големият късметлия в света.



Охранителната камера заснема как мъжът върви край паркирани коли и разговаря по мобилния си телефон. В това време на пътя такси се опитва да направи обратен завой, като засича движещ се с висока скорост автомобил. За да избегне удара, неговият шофьор завива към паркинга и връхлита пешеходеца в гръб.

За щастие, колата се удря в кофите за боклук и паркиран до тях друг автомобил, като едновременно с това събаря и стълб за осветление. Той пада на земята, като минава на сантиметри от мъжа, който само за секунда на два пъти се разминава с фатални последствия.

Най-интересна е реакцията на водача на таксито, който е главният виновник за инцидента. Той просто си тръгва от мястото на произшествието, сякаш изобщо не забелязва какво се е случило.

Видео: YouTube

0 от 500