IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Vantage копира задницата на EMotion на Фискер?

Приликата между двата автомобила е впечатляваща

Новият Vantage копира задницата на EMotion на Фискер?

Няма как да сте пропуснали новия Aston Martin Vantage, най-малкото заради цветовете, в които беше показан британският спортен модел. И докато публиката и анализаторите все още дискутират дали дизайнът на Vantage е стъпка в правилната посока, тъй като за новия V8 мотор няма никакви съмнения в това, се оказа, че сме пропуснали най-интересното.

Новият Vantage копира задницата на EMotion на Фискер?

Дали наистина задницата на новия Vantage и изкопирана от EMotion на Хенрик Фискер? Знаете, че Фискер е дизайнер на модела Vantage от 2005 г., който постави началото на генерацията автомобили, която сега продължава с новия модел. А новият Vantage демонстрира необяснимо сходство на оформлението на задницата, особено що се отнася до задните светлини, с последното творение на Фискер – електромобилът EMotion.

Новият Vantage копира задницата на EMotion на Фискер?

Официално Фискер няма принос към създаването на новото поколение на Vantage, което прави приликата необяснима. В същото време Fisker EMotion все още не е представен като реален автомобил, дизайнерът само показва илюстрации на новия автомобил. Но се очаква, че това ще се случи на Изложението за потребителска електроника (CES) в Лас Вегас догодина, което ще възроди скандала през януари.

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Иън Калъм е шотландец, не холандец ;)Иначе и според мен DB7 е невероятен автомобил откъм дизайн - перфектното GT
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ами то дизайнерът на почти всички Ягуари и Астън Мартини е холандеца Ян Калум, а пък на DB9 и Vantage си е баш датчанина собственик на Fisker, Хенрик Фискер.На този наистина му липсва британско ДНК, с тази постна и празна предница направо напомня за Мазда МХ-5. Това електриково зелено пък е най-най неподходящия цвят за Астън. Отива само на Ламборджини.Иначе за мен най-красивата кола правена някога е Астън Мартин ДБ7, просто има идеални пропорции и е елегантна без да бъде вулгарна и крещяща.
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Много е вероятно от времето на Фискер в АМ да са останали разни скици и модели, които да са използвани при направата на дизайна на Vantage. Te си знаят с какви договори са били и кой-държи правата над дизайна.Във всеки случай на Астъна му липсва британска идентичност