IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru показа кросоувъра си със 7 места

Моделът Acsent ще излезе на пазара догодина

Subaru показа кросоувъра си със 7 места

Компанията Subaru показа второ официално изображение на новия си кросоувър със 7 места, който ще получи името Ascent. Премиерата на модела ще се състои на 28 ноември по време на автосалона в Лос Анджелис.

Subaru показа кросоувъра си със 7 места

Японският производител описва кросоувъра с три реда седалки като „универсален и високопроходим автомобил за голямо семейство”. По този начин Ascent спокойно може да бъде определен като идеологически приемник на модела Tribeca.

Ако се съди по снимката, на външен вид кросоувърът почти изцяло ще повтаря концептуални модел, показан тази пролет на изложението в Ню Йорк. Очака се серийната версия да запази размерите на прототипа – дължина от 5049 мм, широчина – 1989 мм и височина – 1839 мм.

По предварителни данни, в гамата двигатели на новото Subaru Ascent ще бъде включен бензинов тубомотор с обем 2,4 литра,чиято мощност ще бъде в рамките на 250 к.с.

Производството на модела стартира през пролетта в завода на Subaru в Лафайет, щата Индиана. Като основни конкуренти на Ascent на американския пазар се посочват Toyota Highlander, Honda Pilot и Infiniti QX60.

Снимка: Subaru

Тагове: suv tribeca subaru ascent
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    За българския пазар ( преди 6 години )
    Оставили са място за газовата бутилка между втория ред седалки. Хи хи. Модела е специално проектиран за българския пазар
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Вероятно е някой да има потребност и от такова нещо. Семеен излет на семейство с 3, 4 деца и куче. Чисто статистически има такива, в рамките на статистическата грешка. Масовият случай е майката да закарва 1, 2 деца на училище. Като знаем колко харчи Трайбеката, кой и защо би си купил такава кола освен тази тънка статистическа прослойка. Е, нека да има за всекиго по нещо!
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    thebrainless ( преди 6 години )
    Какво знаначение има дали са 3 на последният ред, там ще са само деца във всички случай - 3 чавета - 3 седалки, всичко е ок.
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Дърваруфен ( преди 6 години )
    Туй ше го дялкат с голямата брадва и ше го дооформят с теслата!
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    RIP WRX ( преди 6 години )
    FUJI, направете някоя истинска и брутална машина, наследник на WRX-a!Аман от безсмислени кросоувъри, запълващи ниши, измислени от безумни маркетолози... Не я разбирам тази мания - "високопроходими" градски машини, които не стават за офроуд.. хората се лепят като мухи на мед на всяко ла*но де що има пластмасов калник и "крос" в името си.Може и конкретния модел да се окаже сполучлив, ама просто се ядосвам, като гледам какво е "модерно" и "hip" тези дни...
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    METAXA ( преди 6 години )
    Защо да е странно !? При Cadillac ESCALADE и ESCALADE ESV седалките са в същия стил - 2-2-3 и се водят 7 местни . Има разбира се и 8 местни 2-3-3 .
  • #3
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Педро ( преди 6 години )
    Още не са го пуснали и вече е обречен
  • #2
    17 rate up comment 1 rate down comment
    wtf ( преди 6 години )
    Е какво красив, то нищо се не вижда.
  • #1
    5 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Браво, много красив кросоувър!