IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini разкри външността на серийния Urus (ВИДЕО)

Италианците показаха как се държи кросоувърът на писта

Lamborghini разкри външността на серийния Urus (ВИДЕО)

Компанията Lamborghini публикува поредно видео, посветено на всъдехода Urus. В него се демонстрира работа на режим Cosra (състезание) и детайли от интериора на модела. При това на екрана на мултимедийната система може да се види и как изглежда автомобилът без камуфлаж.

Lamborghini ракри външността на серийния Urus (ВИДЕО)

Във видеото са показани и тонколоните на аудиосистемата Bang&Olufsen, селекторът на скоростната кутия и централната консола, която до голяма степен повтаря тази на новия флагман на Audi – A8.

За Urus са предвидени 6 режима на работа на управляващата електроника: Strada (шоссе), Sport (спорт), Corsa (гонка), Sabbai (пясък), Terra (чакъл) и Neve (сняг). Последните три досега не са предлагани за нито един автомобил на Lamborghini.

Засега подробно информация за кросоувъра не се съобщава. Очаква се той да получи 4,0-литров V8 двигател с мощност от около 650 к.с. Ще има и версия с хибриден силов агрегат.



Световната премиера на Lamborghini Urus ще се състои на специално мероприятие на 4 декември в Сант’Агата Болонезе.

Снимка и видео: Lamborghini

Тагове: lamborghini urus
0 от 500