IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва сериен SEAT Leon с 340 коня

ST Cupra R ще се появи още догодина

Идва сериен SEAT Leon с 340 коня

Още догодина SEAT може да лансира спортно комби с мощност 340 к.с., което ще получи дългото име Leon ST Cupra R, но всеки един елемент от това название наистина крие допълнителна динамика. Уейн Грифитс, който отговаря в SEAT за продажбите и маркетинга потвърди, че в момента той тества такава версия на Leon ST, която е снабдена и с аупух на Abt и 20-инчови лети джанти.

Идва сериен SEAT Leon с 340 конски сили

„Според мен, на пазара готините и бързи коли има свободно пространство, което може да е за нас – обясни Грифитс. – Много хора, които си купуват RS моделите на Audi или M-моделите на BMW искат да докажат нещо на себе си и на околните. Докато клиентите на версиите Cupra са по-скромни, по-реалистично настроени.”

Засега по-мощната версия на комбито на Leon остава като тестов прототип, но Грифитс обясни, че инженерите са одобрили проекта. Сега предстои лансирането на хечбека Leon Cupra R с предно предаване и мощност 310 к.с, а стъпката до ST Cupra R не е толкова голяма – леко повишение на мощността на 4-цилиндровия бензинов турбо мотор, добавяне на DSG трансмисия и система за задвижване 4х4, като на практика колата не изисква сериозни механични промени или трансформации.

Тагове: seat seat leon st cupra r
0 от 500