IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Спокойно! Не са истински

Във Франция се появиха изоставени копия на болиди от 80-те и 90-те години

Спокойно! Не са истински

През уикенда в интернет се появиха снимки на изоставени болиди от Формула 1, при това на милостта на природните стихии някъде във Франция.

Спокойно! Не са истински

И докато хиляди фенове се тюхкаха и се чудеха как е възможно да има хора, да изоставят болиди от 80-те и 90-те години, стана ясно, че всъщност това не са истински автомобили, а техни копия и макети. Реплики, както казва продавачът в интернет, който се опитва да ви пробута менте. Добри копия, но копия на болиди на Ferrari, Lotus, Ligier, RAM, Renault и др.

Спокойно! Не са истински

А доказателствата няма нужда да се търсят на място сред изоставените коли, достатъчно е да се вгледате в окраската, спонсорските надписи и номерата на колите, за да разберете, че става въпрос за макети, които са изработени в мащаб 1:1.

Спокойно! Не са истински

Всички „болиди” са в лошо състояние, след като са прекарали години наред на открито, все още обаче не се знае кой е собственикът им и защо са били изоставени.

0 от 500