IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Mercedes-Benz CLS: фарове от A-Class и интериор на E-Class

Германският производител потвърди отказа си от комби-версията на модела

Новият Mercedes-Benz CLS: фарове от A-Class и интериор на E-Class

Компанията Mercedes-Benz публикува в официалната си страница в Instagram няколко изображения на новото поколение на четиривратото купе CLS. Премиерата на модела ще се състои на 29 ноември на изложението в Лос Анджелис.

Новият Mercedes-Benz CLS: фарове от A-Class и интериор на E-Class

От снимките става ясно ясно, че предните фарове на на новия CLS ще бъдат направени изцяло в стила на следващата генерация на A-Class, която ще се появи на пазара догодина.

На друго от изображенията се вижда интериорът, който до голяма степен ще напомня този на Mercedes-Benz E-Class. При него цифровият панел е обединен в един блок с мултимедийната система – така както е при бизнес-седанът. В същото време дефлекторите на климатика са същите, като при  следващата G-Class.

Новият Mercedes-Benz CLS: фарове от A-Class и интериор на E-Class

Засега други подробности за новия CLS не се събощават, но се потвърждават намеренията на производителя да не предлага модела като комби. Причината е, че продажбите на тази версия в Китай и САЩ са много по-ниски от очакваното. Същото важи и за други два основни пазара – Близкия Изток и Русия. Там комбито стартира отлично, но постепенно резултатите му паднаха.

Снимки: Instagram

Тагове: mercedes-benz cls
0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    .... ( преди 6 години )
    Нещо което не се обезценява Г класа.Щом всички сте тръгнали да купувате мерцедес и ви притеснява колко ще загубите.
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тя е 100% по-добре, до момента, в който нещо не се счупи: например една дизелова помпа или скоростна кутия:))) и баровецет, който я спира пред панелката изведнъж се оказва без пари да я поправи. За това, май е по-добре кошница за 40 бона ама с гаранця 3-4 години, отколкото Ес класа на гол ***:))
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ес класата 2014 година струваше 300 000 сега са по 100 000 лева...обезценка 66 % а след още 3 ще са по 40 000 - 50 000 И въпреки че ще е 6 годишна кола, със сигурност ще е доста по-добре от чисто нова кола за 40 000 лева!
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Е .. ( преди 6 години )
    друго си е да караш нов премиум с неопърдяни от друг седалки!
  • #1
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    Нишо неочаквано, като гледам цените на Ауди А7 цените на и Бенца ще са около 100 000 евра:)) като обезценката след 3 години ще е поне 55%, въобше с тези кратки цикли на производства новата кола стана като хвърляне на пари през процореца.