IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Infiniti изтегля QX30 в сервизите

Проблемът при кросоувъра е във въздушната възглавница

Infiniti изтегля QX30 в сервизите

Премиум-марката infiniti бе принудена да обяви сервизна акция, при която ще бъдат ремонтирани почти нови кросоувъри от модела QX30.

Infiniti изтегля QX30 в сервизите

Както се съобщава на официалния сайт на Националната управление за безопасност на движението (NHTSA) на САЩ, в автомобилите QX30 може да се образува статично напрежение, което в комбинация с дефект на кормилната колона да доведе до активиране на въздушната възглавница във волана, без това да е нужно.

Засега в сервизите ще бъдат привикани 17 507 автомобила, произведени през периода 10 август 2015 – 16 юни 2017 г. Собствениците на тези машини вече са уведомени, а сервизната акция ще стартира на 18 декември.

Любопитното е, че съвсем наскоро по същата причина Mercedes-Benz обяви сервизна акция на свои автомобили. Както е изместно, кросовърът Infiniti QX30 е построен именно на платформата MFA на германския производител.

Снимка: Infiniti
 

Тагове: infiniti qx30
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    вин ( преди 6 години )
    Алоу, бълхарчетата, четете не пишете Рено спаси Нисан, разви го, избиха рибата с Кашкай и Джук, продажбитд им вървят нагоре здраво, купиха и Митцубиши!Кви глупости си драскате бе *** скъсаняци, дето на нова кола сте се качвали само ако е такси или патрулка?
  • #4
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Мдаа .. ( преди 6 години )
    Нисан пропада, скоро ще падне до нивото на рено. Жалко за някога стабилната и надеждна марка ...
  • #3
    1 rate up comment 3 rate down comment
    тъй е рекъл ... ( преди 6 години )
    мосьо Гнус от рено! за тва и Нисан пропада все повече ...
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    fermera ( преди 6 години )
    То няма и какво да си купиш от Инфинити.От създател и лидер на луксозния СУВ сигмент сега имат само един модел на възраст от 10 години.Луксозния им седан Инфинити М не се предлага с AWD в Европа.Това е най-некъдърния мениджмънт в автомобилната индустрия.Само смениха имената на моделите и от Мерцедес Аклас се опитват да направят средноразмерен СУВ.Затова и продажбите им са по 8хиляди на година при пазар от 400 хиляди.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Фермерчитуу .. ( преди 6 години )
    стой си на дъртото инфинити, че на новите си е мамата наТаката!А и поразяващата ръка на рено свали трайно Нисан на последните места в класациите по качество.