IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus показва 7-местен модел в Лос Анжелис

Задвижването на кросоувъра няма да се промени

Lexus показва 7-местен модел в Лос Анжелис

Lexus най-после потвърди премиерата на 7-местната версия на кросоувъра RX, която ще се състои на салона в Лос Анжелис.

Lexus показва 7-местен модел в Лос Анжелис

За този вариант на популярния модел се говори от миналата година, а през лятото японското списание Mag-X цитира свои източници в Toyota за развитието на модела и дори показа илюстрация на 7-местния RX с три реда седалки.

Според информация в японските медии, колесната база на автомобила няма да се промени – 2790 мм, но задният надвес ще бъде удължен с 16 см. Така дължината на автомобила ще достигне 5050 мм и ще се изравни с тази на Mazda CX-9.

Lexus показва 7-местен модел в Лос Анжелис

От Lexus изрично уточниха, че кросоувърът ще запази „характерните си форми и силует” и ще получи означението L. Бензиновата версия ще е RX 350L, а хибридната – RX 450L, а задвижването ще остане същото като при 5-местната версия – 3,5-литров атмосферен V6 двигател с 301 конски сили, който в хибридната система работи заедно с два електромотора (обща мощност 313 к.с.). Премиерата на 7-местния RX е на 29 ноември.

Тагове: lexus rx lexus
0 от 500