IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нов дизайн и 5000 конски сили за Devel Sixteen

Серийната версия на хипер автомобила дебютира в Дубай

Нов дизайн и 5000 конски сили за Devel Sixteen

Devel Motors представи на изложението в Дубай серийната версия на хипер автомобила Devel Sixteen, която се отличава с нов дизайн в сравнение с последния прототип, но е запазила 12,3-литровия V16 двигател с четири турбини с мощност над 5000 конски сили и 5150 Nm въртящ момент.

Нов дизайн и 5000 конски сили за Devel Sixteen

Автомобилът е изграден върху монокок от композитни материали и алуминиево шаси, а купето е от карбонови панели. Серийната версия е с по-плавни форми, а изходите на ауспуховата система вече са скрити в каросерията. Devel Sixteen се предлага с регулируеми амортисьори, възможност за промяна на клиренса и три режима на работа на електрониката, управляваща двигателя.

Нов дизайн и 5000 конски сили за Devel Sixteen

В „най-спокойния” режим на двигателя, мощността му е снижена на 1200 конски сили. С оглед на мощността, Devel Sixteen има впечатляващи динамични показатели – ускорението му от 0 до 100 км/ч е едва 1,8 секунди. Предполагаемата му максимална скорост е 560 км/ч.

За създаването на хипер автомобила от Devel ползват помощта на италианската компания Manifattura Automobili Torino, която участва в създаването и развитието на SCG 003 на Glickenhaus и Apollo Intensa Emozione.

Тагове: devel sixteen devel
0 от 500
  • #2
    8 rate up comment 3 rate down comment
    serjo ( преди 6 години )
    които правят и каросериите за алфа 4с
  • #1
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Само ауспусите отговарят на тази мощност. Нито корпусът е достатъчно голям, за да побере такъв двигател, нито има достатъчно въздухозаборници, за да се охлаждат двигателят и интеркулерите и откъдето да смучат турбокомпресорите.