IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Ford Focus вече не е загадка

Снимки на бъдещия модел почти без камуфлаж се появиха в интернет

Новият Ford Focus вече не е загадка

Първи снимки на следващото поколение на Ford Focus, при които автомобилът не е прикрит от голям камуфлаж, се появи в интернет-пространството. Фотографиите публикува изданието DriveMag.

Новият Ford Focus вече не е загадка

Въпреки ярките ленти, закриващи някои части от икстериора, ясно се вижда дизайна на предната част, където са поставени изцяло светодиодни фарове. Нова са също и хромираната решетка на радиатора, както и задните светлини.

Следващият Focus ще бъде построен на модулна платформа, благодарение на коята автомобилът ще стане по-голям, по-просторен, но и по-лек. Очаква се разстоянието между двете оси да се увеличи с 50 мм, а теглото да намалее с 50 кг.

Новият Ford Focus вече не е загадка

Гамата двигателите ще включва досегашния 1,0-литров трицилиндров EcoBoost, предлагаш 100, 125 и 140 к.с. Другите мотори ще са 1,5-и и 2,0-литрови, като поседният ще се използва за версията ST. Ще има и версия Active, която ще получи защитни елементи по каросерията.

Снимки: DriveMag

Тагове: ford focus
0 от 500