IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българинът, който създаде новата Dacia Duster

Емануил Клисаров в специално интервю за "КОЛЕЛА" и Automedia (ВИДЕО)

Възможно ли е човек да стане автомобилен дизайнер, ако е родом от страна без производство и без особени традиции в автомобилния сектор? Напълно, и поредното доказателство за това е Емануил Клисаров - старши дизайнер в Renault Group и автор на дизайна на актуални модели като Renault Scenic и новото поколение на Dacia Duster.
 
 
Емануил Клисаров, дизайнер, Dacia Duster
 
 
"КОЛЕЛА" разговаря с Емануил по време на ексклузивната предпремиера на Duster в Париж, а в средата на ноември талантливият дизайнер ще гостува в София по покана на Renault Nissan България. Вижте каква е рецептата за успех в една от най-конкурентните професии напоследък:
 
   

0 от 500
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Друг анонимен ( преди 6 години )
    ... франчушките па ще *** и лапат ...чушки, а китайците ще командват!
  • #6
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тоя па шмульо ); До 5 години Алианса ще продава по 13-14 млн.автомобили - т.е. ще са 1. Немската тройка ще снимат филми за възрастни верятно. Япите ще *** рани, а бай глокеец ще е още по-силен. За чайна-майна е ясно на всички.
  • #5
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Радееев, Радев ... ( преди 6 години )
    нито нивото му е кой знае колко високо, а да кажеш за дачия/рено "..една от най-големите автомобилни компании." говори за сериозни ментални проблеми.Вероятно от системна употреба на рено ...
  • #4
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Човека от дете е живял и учил в чужбина, така че фактора "българин" е само етнически, тоест поставя го наравно с всички останали. Какво общо има в такъв случай, че страната е без производство и без особени традиции в автомобилния сектор?
  • #3
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 6 години )
    Браво на нашето момче,е това сме българската нация, ако ги няма мързелът и завистта, ще имаме достатъчно време да използваме дадения на всеки ресурс за успехи и добър живот!
  • #2
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Като почнете с тези бомбастични заглавия, това е цял екип сигурно от 20 човека дизайнери, не че искам да омаловажавам работата му, но едвали сам я е направил дизайна. А пък че е я бил и създал, както пише в заглавието е смехотворно.
  • #1
    36 rate up comment 2 rate down comment
    Радев ( преди 6 години )
    Като българи можем да се гордеем, че този талантлив човек е стигнал до подобно високо ниво в една от най-големите автомобилни компании.