IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кога да очакваме новото Pajero?

От Mitsubishi разкриха каква ще е съдбата на легендарния всъдеход

Кога да очакваме новото Pajero?

Сегашното поколение на Mitsubishi Pajero излезе още през 2006 г., така че текущата версия на модела е доста стара. Феновете на всъдехода с нетърпение очакват неговата нова генерация, но тя явно няма да се появи много скоро, съобщава Auto.Mail.

Кога да очакваме новото Pajero?

Още преди 2 години тогавашното ръководство на Mitsubishi заяви, че разработката на новото поколение на легендарния модел е временно преустановена. Причината е, че създаването на ново Pajero е прекалено скъпо и сложно, като трябва да бъде съобразено и с новите екологични норми норми, влизащи през 2020 г.

Всичко това създава огромни проблеми пред инженерите на компанията, които трябва да се съобразявт с теглото, икономията и екологичните изисквания при новия модел. Все пак се появи и светлина в тунела, след като Mitsubishi стана собственост на алианса Renault-Nissan. Това накара много хора да повярват, че проблемите на Pajero ще бъдат решени почти незабавно.

Директорът по операциите в Mitsubishi – Тревор Ман, обаче побърза да охади появилия се ентусиазъм. Той уточни, че принципната позиция на компанията не е променена – разработката на новото поколение е спряна, а сегашното ще се продава до момента, в който към него има дори минимален интерес.

„Pajero е една легенда и не подлежи на съмнение, че един ден под това име ще се произвежда нов автомобил. Само че той не влиза в най-близките планове на Mitsubishi”, категоричен бе Ман.

Снимка: Mitsubishi

Тагове: mitsubishi pajero
0 от 500
  • #7
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Старото Паджеро може и да е било мъжкарска машина, но новото ще е Рено Колеос в други дрешки. Също както при старите Волва под капака пишеше "не ме жали ще те надживея", а после пишеше първо "Форд" сега вече пише Geely (онези същите, които преди 5 години показаха ментето на Ролс Ройс със прагове от Букова дървесина)...
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    barona ( преди 6 години )
    под каскета на рено новото пажеро може да не изкара и 30000км ...
  • #5
    12 rate up comment 1 rate down comment
    grafa ( преди 6 години )
    Аз карах 9 години друг модел на Мицубиши и единственото, което се повреди беше стартера , смяня на свещи, шарнири, два пъти съм купувал акумолатор,кърпене и боядисване по калниците,спукан маркуч за антифриза, два пъти смяня на ангренаж,ремаци ,ролки и помпа, скъсано жило за ръчната. Сигурно и други дребни неща е имало,но сега не се сещам.Винаги съм сменял на време маслото и филтрите. На около 300000 км съединителя започна да напомня, че е за смяна. Все още смятам, че беше една страхотна кола.
  • #4
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Много мъжкарска машина е Паджеро.
  • #3
    25 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Гледам го това Паджеро модел 2006-та и си мисля, че изглежда супер. Много по-добре от едно 90% от моделите в този калс, които са актуални и които са на 1-2 г. нови модели. Та в тази връзка се питам защо аджеба трябва да няколко год. да се вади нов модел, когато стария си е е много добре? Защо трябва да променяш решетка и вътре някоя пластмаса, да бутнеш софтуерно мотора и да тръбиш, че си изкарал нов модел, като той си е стария с леки промени? Защо?Аре стига лигавщини!Паджерото е кола за мъже!
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    те феновете чакат .. ( преди 6 години )
    ама от рено ще им поднесат я някой коптор я кожодер ...та само ФАКТическото Мммууу ще им се радва! ;-)
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Jiko ( преди 6 години )
    Слабаци!!!