IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пусна сайт за употребявани коли

Платформата е активна от началото на месеца

Volkswagen пусна сайт за употребявани коли

Финансовата група на Volkswagen стартира нов сайт за търговия с употребявани автомобили, който е активен от началото на месеца и носи името HeyCar. На него се предлагат основно коли, които са на малко километри и малко години, а клиентите вече могат да избират измежду 50 000 обяви.

Volkswagen пусна сайт за употребявани коли

95% от онлайн предлагането на автомобили втора ръка в Германия минава през други два сайта: mobile.de и autoscout24.de, като обявите в първия са над 1,2 милиона. За финансовата компания на VW Group обаче тази платформа ще е нов бизнес инструмент, тъй като идеята е, чрез HeyCar да се повишат сделките за кредити, лизинговите договори и продажбите на застраховки.

В същото време от компанията отрекоха, че търсят начин да предлагат по-изгодно дизеловите си модели, чиято репутация пострада от „Дизелгейт”, а на германския пазар за употребявани автомобили за първи път цените на бензиновите автомобили надхвърлиха тези на дизелите.

Освен това, изследване, проведено през лятото показа, че клиентите предпочитат бензинов автомобил пред дизелов, когато търсят изгодна покупка на употребявана кола. От компанията изрично правят уговорката, че на платформата могат да се предлагат автомобили от всички марки, а не само от тези, които са под шапката на VW Group.

Тагове: volkswagen heycar
0 от 500
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хахаха Фолк с Ваген са си 100% автоджамбази. До сега лъгаха клиентите с нови, а сега вече и със стари коли. Ама точно си лъжат, като автоджамбази. Нямат равни. Номер едно са. Могат и в книгоиздаването да се пробват. Да пуснат поредицата: "Наръчник на автоджамбаза"Сигурен съм, че ще имат успех, както го постигнаха и в кулинарията. Те са най-големият производител на кетчуп и вурстове в света.
  • #3
    13 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Както писаха преди седмица, след раздутия скандал с дизелите, се оказа, че и бензиновите коли на са по-добри, и хората провесиха нос. Оказа се скрита реклама на електричките.
  • #2
    19 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Явно за в бъдеще ФВ мисли напълно да се откаже от производството на нови коли. Нормално - не се справят много добре. Но пък направиха добро дело - заради тях дизелът ще бъде забранен в целия свят.
  • #1
    28 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    VW станаха автоджамбази........Божеееее до там го докараха.