IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Глобиха шофьор, защото пеел твърде силно

На полицая явно не му е харесало изпълнението на канадеца

Глобиха шофьор, защото пеел твърде силно

Жител на Канада обжалва пред съда наложената му глоба за „крещене на обществено място”, като твърди, че е пеел една от любимите си песни, докато пътувал в колата си. За куриозния случай съобщава BBC.

Глобиха шофьор, защото пеел твърде силно

38-годишният Тофик Моала е пътувал от дома си в околности на Монрел към града, когато бил спрян от полицейски патрул. Служителите на реда се заинтересували защо мъжът крещи, докато е зад волана, на което той отговорил, че пее своята любима песен. Става дума за популярното през 90-те години парче Gonna Make You Sweat.

Моала казал на полицаите, че не безпокои никого, тъй като се намира в собствения си автомобил. Униформените обаче не приели обяснението и го глобили със 149 канадски долара с мотива, че се държи твърде шумно на обществено място.

„Направо съм в шок от случилото се. Разбирам, че те си вършат работата, но аз не съм отвлякъл някого. Никога не бих помислил, че ще ме глобят за пеене. Явно тази песен не се харесва на полицаите”, коментира Моала, който очаква съдът да отмени санкцията.

 

0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    до последния ( преди 6 години )
    Както ти говориш за тези народи, така пък българите сме *** за западняците защото много от нашите хора вършат шантажи там и далавери? Поне в Европа. А САЩ и Канада поне като цяло вземат по-образовани емигранти от колкото Европа, където е разграден двор и нашите *** ме посрещнаха в Париж да ми просят 10 евро. Там да си българин не е порок, а местните те приемат като личност. В Европа такова реноме имаме, че като чуят че си българин веднага се отдръпват. Това е заради емигрантите ни
  • #4
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    до първияте не са нация, а държава. канадска нация няма. там е сбирщайн от всякакви и последно време от много тарамбуки най вече араби, пакистанци и индийци. пълно е също с китайци и афганистанци и всякакви други от африка. една идея е по добре от сащ, но не е никак добре като цяло. имам братовчед там, който живее там от 15 г и иска да се връща в европа някъде но не и там да стои. заедно щяхме да заминаваме навремето и добре че не заминах. тогава е било ок но сега вече не.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    проф. Ан ( преди 6 години )
    Пеел е на арабски "смърт за неверниците"
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Смърт за арабите!Сигурно е пеел Алах е велик или нещо друго.Да ***!!!
  • #1
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Болни хора.Зимата им идва дълга и самотна.