IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Висш майсторлък: как да те блъсне собствената ти кола

Няма да повярвате, но това куриозно видео всъщност не е от Русия

Висш майсторлък: как да те блъсне собствената ти кола

В 99 от 100 случая най-абсурдните автомобилни клипчета идват от Русия, но това е изключение. То е записано с бордови видеорегистратор в Австралия и показва удивително постижение: как да те блъсне собственият ти автомобил.
 


Водачът на бялата Honda видимо си търси място за паркиране, но е алергичен към подаването на мигачи, затова и получава един клаксон от каращия зад него. Решава да му потърси сметка, но за беда забравя да включи скоростния си лост на позиция P и собствената му кола тръгва назад, събаряйки го на земята.

На всичкото отгоре самородният талант обвинява другия шофьор, че е предизвикал инцидента: убедително доказателство, че нахални идиоти има и на другия край на света. Случката е от Малабар, в австралийския щат Нов Южен Уелс.

Тагове: honda cr-v
0 от 500
  • #7
    34 rate up comment 0 rate down comment
    sashe ( преди 6 години )
    Този май го спаси пътника до него. Иначе ми се стори, че вратата го свали и като нищо отиваше под гумата, поне част от него...Колко трябва да си зле да се утрепеш, само за да се скараш с някого...
  • #6
    33 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Просто марката на "колата", го кара да е толкова ***.
  • #5
    41 rate up comment 0 rate down comment
    Wane ( преди 6 години )
    Простолюдието е еднакво навсякъде. И в България на нарушителите като им напвариш забележка или им свирнеш, вместо да се позасрамяат и да се извинят, те скачат да се бият и разправят.
  • #4
    42 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Най-абсурдните клипчета идват от Русия по простата причина, че там всеки автомобил е с видеорегистратор. Ако и в останалия свят задължат във всяка кола да има ще сме свидетели на още по-весели и кОриозни случки. Според мен е много правилно да има камера във всяка кола и записите да бъдат доказателствен материал, а не както е сега да не е.В Германия и др.държави има осъдени за това,че са снимали с подобни устройства без разрешението на другите участници в движението.Нарушаване на лично пространс
  • #3
    36 rate up comment 4 rate down comment
    Те всички ( преди 6 години )
    Хондажии са един дол Дошовци
  • #2
    35 rate up comment 3 rate down comment
    Баш майстора ( преди 6 години )
    И по-голям майстор съм виждал.Един пич успя да счупи десен фар в дърво, което беше от ляво на колата. Всичко това много хубаво, но "улицата" беше малко по-широка от колата и практически невъзможно беше да застанеш напречно, но той беше успял. Как... не се знае. :)))Ай със здраве.
  • #1
    41 rate up comment 6 rate down comment
    Jop ( преди 6 години )
    Това с очилата е Дошо а тоя дето кара е бащам с новта си хонда.