IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дали Polestar ще направи и комби?

По-скоро трябва да чакаме изцяло електрически модел през 2019 г.

Дали Polestar ще направи и комби?

Първият модел на Polestar, кръстен простичко Polestar 1, който дебютира тази седмица, се прие повече от ентусиазирано, при това не само от феновете на по-мощните и динамични версии на иначе скучноватите модели на Volvo. Сега обаче мечтите могат да станат по-смели – дали Polestar няма да направи и комби или по-точно shooting brake модел, като така всъщност ще продължи една изключително интересна традиция на Volvo?

Дали Polestar ще направи и комби?

Все пак, концептуалният модел на Volvo, който залегна в основата на Polestar 1, е създаден като съвременна интерпретация на легендата Volvo P1800, който пък, както знаем, дава началото на shooting brake версията на модела P1800ES. И в нета веднага се появи предположение за комби модела на Polestar, създаден от X-Tomi Design.

Интересното е, че в този случай са заимствани идеи и пропорции от новото комби на Volvo – V90, което означава повече пространство на задните седалки.

Дали Polestar ще направи и комби?

А и да не забравяме, че през 2014 г. Volvo показа концептуалния Concept Estate, като неговият дизайнерски език беше използван при V90, който обаче е класическо голямо комби. Но дори и Polestar да не успее да създаде сериен shooting brake, следващите модели на компанията ще са изключително интересни.

Очаква се, че Polestar 2 ще е компактен електрически модел, който трябва да бъде представен през 2019 г., когато ще започне серийното производство на Polestar 1. А както може да се очаква, Polestar 3 ще е кросоувър, но още не се знае с какви размери.

Снимки: X-Tomi Design, Volvo

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ама как да не съм се качвал ние в шопландия не слизаме от каруците а като ходим на бар с коня на дасингаа легендите за волово ги разказвай в някоя селска кръчма и не бъркай епохата волво с китайските кашони които сега се продават на ненормални цени с шведски знаменца по седалките на цариградско до края на седмицата има селски панаир разходи се седни в бмв в мерцедес и след това във волово ще си счупиш гърба волво развалили удобните седалки които се конкУрираха единственно със сааб
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Браво на китайците.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    :) ( преди 6 години )
    Момчето препинателните знаци не познава, ти очакваш да разбира от екстериор и интериор.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Анонимен, разбирам, че имаш желание само и единствено да се заяждаш, понеже нищо от това, което казваш не е дори близо до истината и ти сам го знаеш! Волво правят най-комфортните седалки в бранша, сигурността им е доказана не само в изследователските центрове,а и на пътя! Ако някога изобщо си се качвал във Волво, трябва да си запознат добре, че удоволствието от шофирането е на много високо ниво, не говоря обаче за любимите ти гонки и въртене на гуми по кръстовищата!
  • #4
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    ти на новото хс 60 ли се возиш дизелчелично за мен е пълна скука още като седнах и ще си счупя гърба поне седалките да не бяха пипали от предишното оъшън рейс или от рдезайн никаква емоция от драйв а иначе не се предоверявай на сигурността на волово това са легенди от кръчмитеда беше си взел порше макан това е ниво над волово
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    XC60 ( преди 6 години )
    Това което ти не намираш за добро,на други им харесва.За мен интериора е страхотен, интересен,удобен а и качествено изработен,на мен ми харесва.На външен вид също,но не е това заради което я взех.Сигурна е,а когато карам семейството си с нея,това ми е на първо място.Проблема пред волво в момента е прекалено високата цена от която започва диапазона им на новите модели,защото някои са по-скъпи от еталоните в класовете.
  • #2
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    за да бъдеш топ марка в 21 век трябва да предложиш нещо на потребителя което другите производители няматволово няма нито свястно шаси нито свестни двигатели нито интериор за екстериор да не говорим не случайно не пишат за коефициенти за аеродинамика защото е като на селска плевня волово са родени недоносени и с тези цени не виждам кой ще ги предпочете пред немската тройка
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    След около 8 до 10 години, Волво ще бъде една от топ марките в света.