IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota направи миниван с пробег 1000 км.

Концептуалният Fine-Comfort Ride се задвижва с водородни клетки

Toyota направи миниван с пробег 1000 км.

Компанията Toyota показа нов концептуален модел, който ще бъде официално представен по време на автосалона в Токио в края на месеца. Това е миниван с 6 места, получил името Fine-Comfort Ride. Неговият пробег с едно зареждане ще е около 1000 км.

Toyota направи миниван с пробег 1000 км.

Задвижването на машината е поверено на електрически двигатели, вградени в колелата. Те получават енергия от горивни клетки, където тя се създава след химическа реакция между водород и кислород.

Toyota направи миниван с пробег 1000 км.

Габаритите на Toyota Fine-Comfort Ride са дължина от 4830 мм, широчина – 1950 мм и височина – 1650 мм. Разстоянието между двете оси е 3450 мм. По този начин концептът е с 85 мм по-къс, със 100 мм по-широк и с 245 мм по-нисък от минавана Toyota Alphard. В същото време разстоянието между осите е с 450 мм повече.

Toyota направи миниван с пробег 1000 км.

От компанията засега запазват останалите подробности за машината, но показаха снимки и на интериора. От тях се вижда, че концептуалният модел е получил 4 отделни кресла, допълнителен диван, дисплей на волана, голям екран на централната консола, както и проекционни дисплеи, в това число и на страничните прозорци.

Снимки: Toyota

Тагове: toyota fine-comfort ride
0 от 500
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Смотан, смотан, ама ще ти го намотам скъcaняко!Значи викаш всичките анонимни съм аз. Доообре! :))) Пий хаповете и лягай! А ти си *** нали или си ВАГ-инала. Кажи кой от двамата беше, че почнах да ви бъркам. Между другото пропусна да кажеш, че съм Дошо. Разсейваш се нещо. :)))
  • #12
    3 rate up comment 5 rate down comment
    абей ( преди 6 години )
    ...смотан..престани на всеки ант-лиген да газваш ВАГ-и..толкова ли си кух та не разбра че хората са повече от един,за разлика от теб дето си 10 анинимника.. откаченяк!
  • #11
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Kакъв някой ден бе ВАГи? Ти съвсем изперка! В статията няма нищо за някой ден или за обещания за нещо. Хората направили някакъв концепт и го показват, както го правят всички останали. Дали ще го пускат или не е друга тема. Вече и концептите на Тойота ли те дразнят? Ами пий ги тези хапчета редовно де, че много, много си зле напоследък!
  • #10
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Педро ( преди 6 години )
    Пак уж някой ден. Не им ли омръзна на Койота да лъжат.
  • #9
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Знаеш ли кога ще купя нещо кат отова горе, пред някое АМГ или М ? Не ме интересува, даже от марс да идва. Аз харесвам коли, не не интересува мнението на някой, който кара еднолитрови бараки да се вози от А-Б.
  • #8
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    А ако вярва на теб трябва да е не само наивник, а и кръгъл гyпак.Между другото патентите ги има в интернет. Всеки глyпак, който не вярва и мисли другите за наивници може да ги види.
  • #7
    13 rate up comment 3 rate down comment
    АУто ( преди 6 години )
    "Кви пионери да бе, явно не си чувал за Honda FCX Clarity" Само че Тойота освободиха от патентни права над 3800 от своите разработки в Н2 горивни клетки технологията за да могат свободно да се използват от конглокенцията и да се развива автоиндустрията в тази насока!
  • #6
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Я пак хубаво провери кой първи е сложил електромотори в колелата.Не са Мишлен споко!А и какво значение има това?Щом си решил да хейтваш кажи и кой първи е измислил гумите, за да ти стане по-леко, че не са Тойота!И други простотии можеш да измислиш не се и съмнявам в теб!
  • #5
    7 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    първи в света сложиха електромотори в колелата - Мишлен !!койота пак крадат !
  • #4
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Кви пионери да бе, явно не си чувал за Honda FCX Clarity