IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Планът на Mitsubishi: 11 модела за 3 години

Целта е за този период печалбата на компанията да скочи поне с 6%

Планът на Mitsubishi: 11 модела за 3 години

Японската компания Mitsubishi представи тригодишния си стратегически план за развитие, озаглавен Drive for Growth. В него е предвидено в края на този период печалбата на производителя да скочи с 6%, като за целта ще бъдат увеличени производството и продажбите на автомобили.

Планът на Mitsubishi: 11 модела за 3 години

Компанията планира да засили сериозно позициите си в Югоизточна Азия, САЩ, Китай и Япония. Особено внимание се обръща на най-големия пазар на планетата - този в Китай, където след 3 години продажбите трябва да достигнат 220 00 единици.

За този период Mitsubishi ще предложи 11 нови автомобила. От тях 6 ще бъдат изцяло нови, а останалите 5 – модернизирани. Два от новите модели вече са представени – кросоувърът Eclipse Cross (на снимката) и кросванът Xpander. Първият ще се продава в над 80 държави от цял свят, докато вторият е предназначен само за Индонезия и държавите от този регион.

След като изтече 3-годишният период, японският производител ще започне да електрифицира цялата си моделна гама, като това ще стане с помощта на партньорите от Nissan и Renault. Първи с версии на ток ще се сдобият популярните в Япония „кей-кар”.

Снимка: Mitsubishi

Тагове: mitsubishi
0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 3 rate down comment
    тнт ( преди 6 години )
    Дизайнерите са сигурно от Гуанчжоу, с богат опит в копирането. Тази предница е като на Honda CR-V,а задницата от ACTION.Имах по-добро мнение за Мицубиши,но щом са решили да завладяват Китай явно се съобразяват с техния вкус.