IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Случайно разкриха новия Jeep Wrangler

Премиерата на следващото поколение на култовия модел ще се състои през януари

Случайно разкриха новия Jeep Wrangler

Поклонниците на култовия Jeep Wrangler с нетърпение очакват появата на новото поколение на всъдехода, което по последни данни ще се състои по време на автосалона в Детройт през януари догодина. Доста преди премиерата, в интернет се появи техническото ръководство за експлоатация на автомобила.

Случайно разкриха новия Jeep Wrangler

Стотици електронни страници на онлайн-ръководството на новия Wrangler бяха публикувани в един от форумите на американските фенове на модела. На първата от тях се вижда как ще изглежда всъдеходът, а самата инструкция дава представа за техническите детайли на автомобила.

Както се и очакваше, дизайнът на превърналия се в легенда модел ще бъде запазен и той отново ще бъде напълно разпознаваем. В него остават добре познатата кръгла оптика, вертикалният „грил” на решетката на радиатора и предните крила с интегрирани в тях габарити и мигачи.

При старта на продажбите новият Jeep Wrangler ще се предлага само с два бензинови двигателя. Първият от тях е познатият от моделите на Chrysler 3,6-литров мотор от семейството Penastar с обем 3,6 литра и мощност 285 к.с. Втория е 2,0-литров турбодвигател с 4 цилиндъра, за който се очаква да развива над 300 к.с. Предишният турбодизел с обем 2,8 литра засега не е включен в гамата и не е ясно дали изобщо ще се използва.

От ръководството за експлоатация на машината става ясно, че Wrangler запазва някои свои предимства като елементи от каросерията, които бързо се свалят и махащо се предно стъкло. В оборудването ще се появят вентилируеми седалки, нова мултимедийна система Uconnect с дисплеи с размер 7,0 и 8,4 инча, на които ще излизат показанията на най-важните системи на автомобила.

Снимка: jwranglerforums.com
 

Тагове: jeep wrangler
0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    PENASTAR? Не знаех, че има двигател с име Пена. Скоро ще има и Иван, Калинка и Грую. Може ли толкова да сте неграмотни? Една статия не можете да преведете и напишете като хората. Е, тези за немските печки са без грешка.
  • #1
    3 rate up comment 5 rate down comment
    METAXA ( преди 6 години )
    Дизайнът с вертикалния "грил" е задължително със 7отвора . 7 е Еврейско число !