IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Британският производител намира тази опция са загрозяваща

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Британският производител на луксозни автомобили Rolls-Royce никога няма да сложи на своите модели тъч-скрийн екран. Това разкри директорът по комуникациите на компанията за Източна Европа Франк Тиман пред журналисти.

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

„Подобно нещо няма как да се появи в салона на нашите автомобили. Да, то може би е удобно и практично, но е крайно неестетично. Ние смятам, че класическите прибори за управление никога няма да загубят своята актуалност”, коментира Тиман.

Последният модел на британците, представен по-рано тази година, е осмото поколение на Rolls-Royce Phantom, който бе определен от компанията като “най-тихия автомобил на планетата”. Общото тегло на шумоизолиращите материали е 130 кг., а гумите Continental, с които е оборудван автомобилът, са запълнение със звукопоглъщаща пяна.

Rolls-Royce обяви какво никога няма да сложи на автомобилите си

Машината е оборудваната с битурбо V12 двигател с обем 6,75 литра, който развива 563 к.с. В комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия ZF този мотор ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч.

Снимки: Rolls-Royce
 

Тагове: rolls-royce
0 от 500
  • #23
    2 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 6 години )
    те и от Феррари преди няколко години се отрекоха публично от СУВ,ама сега разработват. Тогава началник им беше Свети Лука (Ди Монтеземоло), сега началника им е явно някъв сметкаджия. И с Ролс може да стане така,ама може и да не стане. Сегашният шеф явно има топки и си ги почеса демонстративно. Така зачеса топките и на групичка безсрамно богати сноби - неговите клиенти. Аз одобрявам такива демострации на мъжество в автомобилният свят , обсебен напоследък от Вагини и фригидни Тойотки.
  • #22
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Колев ( преди 6 години )
    Ти като си много сложен не правиш ли разлика между работа (за работниците) и бизнес (за собствениците на ролс ройс).Това не е кола да си я драгаскаш до центъра за щяло и нещяло.Това е кола да идеш с нея на излет, на риба, на соорт, на планина и т.н.То се иска малко интелект да не слагаш всичко под общ знаменател.
  • #21
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колев, не мислех, че си толкова пр0Зд!За теб, ако работата се изчерпва само с ...да си кара дините и арпаджика с него.то няма какво повече да говоря с теб. С такова тесногръдо и ограничено мислене мислех, че няма в този форум, но уви опроверга ме.
  • #20
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Колев ( преди 6 години )
    Анонимен, относно логиката, че скъпите часовници са бижу, само не ми казвай, че някой си купува Ролс да си кара дините и арпаджика с него.Ролс Ройс е всичко друго, но не е кола да си вършиш работа.
  • #19
    17 rate up comment 3 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Пичуи, страдате от стереотипно мислене.Точно това 8-мо поколение на колата най-накрая е направено, така че да доставя същия комфорт и на шофьора, защото са установили, че средната възраст на собствениците на РР пада и те искат да карат, а не само да се возят.Второ - тва с тъч скрийна не е баш така. Има, просто се може да се скрие сякаш изобщо го няма. И причината е, че от РР са си дали сметка и за това, че след 20-30 г този екран ще е яко демоде, а такава кола има живот от по 50 и нагоре...
  • #18
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    В момента клиентите на марката са 50-60 годинишни мъже, които са расли с двуцевка в ръката и седло между краката. Те са от старото поколение и не са виждали дори обикновен мобилен телефон като деца. Когато поколението се смени и днешните деца започнат да си купуват Ролсове, набързо ще се появят сензорни екрани навсякъде из купето.Освен това собствениците се возят само отзад. Отпред дори волан с бодлива тел да сложат, шофьорът ще е длъжен да кара с него.
  • #17
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    да бе и един мармот завива шоколад
  • #16
    11 rate up comment 6 rate down comment
    dexter ( преди 6 години )
    Фантома не е 7-*** серия, Гоуст е на бадата на 7-*** серия. Phantom и Wraith са на собствена база и нямат аналог с марката БМВ ...
  • #15
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Наистина Фантома на снимката е истинска 7-*** серия, опссс исках да кажа Ролс.На ръка е правен точно колкото другите модели на компанията. Скъп е заради името най-вече, имиджа, който е създаден през годините и лъскавите нещица по колата. За др,го ако се сещаш кажи!
  • #14
    6 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Колев,това за часовниците е съвсем друга бира. Тях не ги намесвай, защото нямат нищо общо. Часовниците, тези скъпите са не да гледаш колко е часа, а са аксесоар, бижу. При колата нещата са по-различни. Тя ти върши някаква работа.И къде е проблема с тъча не разбрах? Изключваш го и си готов. Само от бутоните управляваш, като не искаш другите да разберат, че е тъч. По същата логика да вземат ЛЕД светлините и тях да ги махнат. Даже те се виждат от всеки, докато дисплея не. А сега де кво ша праим?