IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Нагледен урок защо не трябва да се пуши до бензинова колонка

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Любопитна случка се разигра на столична бензиностанция. Видеото беше качено в социалните мрежи, като породи огромен брой коментари.

Наглец си го получи на бензиностанция в София

Главно действащо лице е младеж, който слиза от Opel с пернишка регистрация и застава до бензиновата колонка, пушейки цигара. Това явно вбесява един от служителите на бензиностанцията, който се приближава и изпразва пожарогасителя върху наглеца.

Младежът и неговият спътник си тръгват, побелели от пяната от пожарогасителя, а постъпката на служителя предизвика одобрението на повечето хора, гледали видеото. Те са категорични, че младежът с цигарата си е заслужил напълно това, което му се случи, въпреки че той самият едва ли осъзнава какво точно е направил.



Снимка и видео: Facebook

0 от 500
  • #23
    7 rate up comment 1 rate down comment
    а така ( преди 6 години )
    Похвално решение !!!Съжалявам само,че не е иползвана късоцевна карабина.Да напълнят с кайма пернишкия варел.
  • #22
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Такива бавноразвиващи наперени идиотчета създават най-големите опасности на пътя и тероризират шумово цели квартали, а няма кой копче да им каже. Един път такива се бяха събрали пред блока и си дънеха басовете в 00:30, събуждайки 3-4 блока. Все едно само п***и в квартала, бях единствения който им се провикна през прозореца и ги изгони.
  • #21
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Аморфис ( преди 6 години )
    Трябва бензинджиите да се инструктират да не зареждат такива хора. Това е най-лесното решение. Веднага като излезе от колата с цигарата да започне да му вика "Бързо гаси цигарата, ще се взривим!" и да предизвиква паника. Другият вариант е да се спре колонката от вътре, но при големите вериги ще става бавно това действие. Като не го обслужат ***, да ходи някъде другаде! То и реално няма смисъл от клиент тип бомба, нали така?
  • #20
    5 rate up comment 0 rate down comment
    До Мутрата ( преди 6 години )
    Да, откажи ги! Не само заради боя , който няма да изядеш! А, ако отвориш и една книжка да прочетеш може да си осмислиш поне малко животеца!
  • #19
    11 rate up comment 0 rate down comment
    ко ( преди 6 години )
    банда пЙернишки съединители
  • #18
    3 rate up comment 12 rate down comment
    Мутрата ( преди 6 години )
    Треперя. Какви смели мъжаги има тука. Отказвам цигарите от страх да не ме пребият някъде.
  • #17
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Евала.Точно манталитета,прави народа а той държавата.Така се пада на хора като този тарикат-незачитащи елементарни правила.
  • #16
    24 rate up comment 0 rate down comment
    Колонкаджия ( преди 6 години )
    Мутра ли си, къв си не те знам , но ако ми дойдеш със запалена цигара, главата ти на пожарогасител ще стане! Като изгори половината квартал пак държавата виновна! Не си видите скапания манталтет!А, тоя турбо *** 5 минути поне се прави на отворен , преди да го направят на снежен човек! Май, май ... ще се оглежда вече къде пал цигара!
  • #15
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Ти *** ли си ? Казвам браво, на човека. И се замислих какво ли щеше да е, ако бяха някви други.Някъде да си прочел да се правя на смелчага?А такива провокатори като тебе, с категориите, винаги са си намирали майсторите. Твоя да не се окажа аз, *** такъв.
  • #14
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    И какви са тия като мен по-точно? Явно си се разпознал в определението клавиатурен герой затова се газираш толкова. Ама точно съм уцелил сам казваш че нищо няма да направиш ама питаш дали човека от бензиностанцията щял да скочи на мутри. А и на мен ми подскачаш зад клавиатурата но ако се окаже, че не си ми в категорията ще подвиеш опашка както впрочем сам си признаваш. Айде бегай се га да си играеш на герой.