IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 начина да спечелите повече от продажбата на стари коли

Търговията с автомобили изглежда проста работа, но има тънкости, които ще са ви от полза

Едва ли има човек, който да не мечтае да открие начин да спечели бързи пари. Ако говорим за законните начини, в повече случаи това е по-трудно, отколкото изглежда, но стотици хиляди хора по света не спират да опитват. Търговията с автомобили втора употреба изглежда сладък бизнес, особено за хората, които превръщат хобито си в професия. Въпреки това обаче, автомобилите са малко по-сложни от прословутите ябълки, с които е започнал бизнеса си Рокфелер, затова при тях трябва да се внимава много и да се избягват подводните камъни. Какво трябва да знаем за търговията с автомобили втора ръка? Представяме ви 10 начина да увеличите печалбата си препродавайки автомобил.


10 начина да спечелите от употребявани коли (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "...много хора продадоха автомобилите си на половин цена за да ги вземат банките..."Ако някой е успял да направи този магически трик, да продаде нещо което не е негово ами на банката, да се обади да се пробваме с ипотекиран апартамент пък да видим.
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Друг хубав знак за 15-годишна кола са леко пожълтелите фарове и малки драскотини по броните. Също и предното стъкло, оригиналното ли е и ако да, колко е надрано от чистачките.
  • #1
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Още от снимките в обявата могат да се отсеят 90% от колите, които няма смисъл да се гледат въобще. Като търсите например 15-годишна кола, знайте как този модел се е предлагал като нов с какви джанти, с какъв интериор и цветови комбинации, с какви оптични елементи по екстериора, как трябва да изглежда двигателния отсек. Оттам нататък много лесно се различава "истинска" неразбутана кола в добро състояние, от "направена" и сглобена от битака.