IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества напълно нов модел

Бъдещото 2-Series Gran Coupe ще бъде готово след 2 години

BMW тества напълно нов модел

Компанията BMW тества напълно нов модел, чийто тестови прототип бе засечен от екип на изданието Carscoops по пътищата на Германия. Според информацията, това е 2-Series Gran Coupe, което ще попълни гамата на баварския производител през 2020 г.

BMW тества напълно нов модел

Любопитното е, че в BMW тестват поне два различни прототипа, които макар и маскирани доказват, че бъдещият модел ще се предлага в различни модификации. Някои от тях ще бъдат с по-агресивна аеродинамика, по-големи джанти и различна изпускателна система.

Новата четириврата версия на 2-Series ще получи индекс F44, като ще се появи на пазара около година след премиерата на следващото поколение на BMW 1-Series. Двата модела ще използват една и съща платформа с предно предаване, като по-големият със сигурност ще получи и версии със задвижване на четирите колела.

Гамата двигатели ще се състои от 3-и и 4-цилиндрови мотори, като ще има и модификация с хибриден агрегат. В BMW са се отказали от използването на 6-цилиндров двигател, така че версия 240i няма да има.

Дизайнът на бъдещото BMW 2-Series Gran Coupе ще трябва да пробуди духа на легендарния модел 2002. Като конкуренти на баварската машина се сочат Mercedes-Benz CLA и седанът Audi A3.

Снимка: Carscoops

Тагове: gran coupe bmw 2-series
0 от 500