IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият сайт за онлайн-продажби на автомобили в България вече работи

Infiniti създаде платформа, предлагаща всичко небоходимо за покупката на избрания модел

Първият сайт за онлайн-продажби на автомобили в България вече работи

Българското представителство на Infiniti създаде първия в света сайт за онлайн-продажби на автомобили на марката. Платформата е и първа за България до момента.

Първият сайт за онлайн-продажби на автомобили в България вече работи

Благодарение на новата система, клиентът ще получи възможност да премине целия процес по закупуване на нов автомобил, без дори да му се налага да напуска дома си или офиса. От своя страна компанията обещава да достави превозното средство на посочения адрес. Тя също така осигурява и възможност за тест на избран от клиента модел.

В новия сайт - инфинити.бг (домейнът умишлено е регистриран на кирилица), клиентите ще могат да разгледат всички предлагани модели, да конфигурират желания автомобил и да получат пълна информация за оборудването на колата. Информацията е лесна за употреба, като се избира кола по цена, оборудване или двигател. Има опция и за изкупуване на стария автомобил на пазарна цена, като в случая може да се направи и справка в сайт за употребявани коли.

Компанията осигурява и възможността клиентите да получат предварително онлайн одобрение за лизинг. Нещо повече - те сами могат да определят лизинговата си вноска, срока на лизинга и остатъчната стойност.

Всеки клиент също така можеда провери дали конфигурирания от него автомобил е наличен в реално време. Сайтът е свързан с платформата за стокови наличности на производителя. Купувачите ще могат да разгледат и подобни конфигурации за налични автомобили, максимално доближаващи се до техния избор.

“Във времето, когато дигитализацията е станала част от живота ни и когато 60% от активното население в България ползва ежедневно интернет и извършва някакви транзакции онлайн, ние като новатори смятаме, че сега е точният момент за създаване на тази платформа. Целта ни е все повече клиенти да получават цялата информация, свързана с покупката на автомобил Infiniti бързо, лесно и удобно 24 часа в денонощието. Разбира се наясно сме, че много от клиентите не са готови на покупка преди да са тествали, затова сме готови, когато клиентът пожелае, да направим и тест драйв на посочено от него място", категорични са от компанията.

Снимка: Infiniti.bg
 

Тагове: infiniti
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    Еми браво.
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    до първия ( преди 6 години )
    За коя компания говориш?За БГ, като цяло не е истина, че теста е за 5 км. До сега съм правил около 10-тина теста и никой не ми е казал до 5 км. За време е било. Примерно се разбирам за 2 часа или 4 часа. Проблем никога не е имало. Вземал съм кола де е тествам и за 2 дена. Събота и неделя. Там имаше условие да не навъртам повече от 100 км. Всеки км.над тези трябваше да си го плащам. 25 ст. беше на км. Това е. Кажи за коя компания говориш, че има ограничение 5 км тест драйв.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    яяя ( преди 6 години )
    Подкрепям.И отделно те проверяват случайно да не си *** и да не можеш да не купиш глокника.Самите коли като правило са бедно оборудвани за да не дават пари за тях.Правих тест на Ягуар.Падна голям смях.Продава ги една свиркаджиика,която не прави разлика между бензин и дизел
  • #1
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    тест драйв в българия е максимум 5 км. и очакват след това да извадиш 150 хил и да отнесеш консервната кутия в къщи