IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Приказно възмездие за наглец с Ferrari

Какво се случва понякога, когато сметнеш, че правилата не важат за теб

Приказно възмездие за наглец с Ferrari

Някои собственици на суперавтомобили наистина смятат, че правилата за простосмъртни не важат за тях. Но понякога самата съдба се намесва, за да докаже обратното.

Приказно възмездие за наглец с Ferrari

Точно такъв е случаят с този нахакан притежател на Ferrari, който в една петъчна вечер през лятото решил да паркира колата си край яхтеното пристанище в Брайтън, Великобритания. Тарикатът видял знака, че в петък срещу събота паркирането не е разрешено, но решил да го пренебрегне.

Представете си какво е почувствал, когато на следващия ден отишъл да си прибере кола и я заварил в центъра на огромен, живописен битак. Пазарът на вехтории по традиция се провежда в събота на паркинга до пристанището.

Баровецът успял да измъкне колата си след близо час мъчително маневриране между сергиите, стимулиран от ласкавите подвиквания на продавачите. Накрая местната полиция му лепнала и солидна глоба за нарушението.



 

Тагове: ferrari
0 от 500