IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi потвърди завръщането на Lancer Evolution като SUV

Японците са готови с концептуална версия на бъдещия си флагман

Mitsubishi потвърди завръщането на Lancer Evolution като SUV

Компанията Mitsubishi показа първо изображение на новия си концептуален кросоувър. Той ще получи името e-EVOLUTION и ще бъде представен на автосалона в Токио, който се открива на 25 септември, съобщиха от прес-службата на японския производител.

Mitsubishi потвърди завръщането на Lancer Evolution като SUV

Очаква се серийната версия на модела да се превърне в новия флагман на марката, като ще представлява идеологически приемник на спортния седан Lancer Evolution, чието производство бе спряно през 2016 г..

„Това е автомобил в стил „крос-купе” с висока производителност, който обединява в себе си система за задвижване на четирите колела 4WD и електрическа трансмисия с технология на изкуствен интелект”, обясниха от компанията.

Други  подробности за автомобила не бяха дадени, но се очаква моделът да получи редица систеви и технологии от електромобила MiEV Evolution, който участва в популярното в Америка състезание за изкачване на връх Пайкс Пийк. Тази машина е оборудвана с 4 електромотора, всеки един от които развива 68 к.с. и 518 Нм въртящ момент.

Снимка: Mitsubishi

0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Дошо ( преди 6 години )
    Поразяващата ръка на рено пак е мърсувала!
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    три диаманта ( преди 6 години )
    Вече не са самостоятелна компания и за съжаление ще трябва да се съобразяват с новите, които вземат решения. Това е положението за добро или лошо. Сега е модата на СУВ-овете и те няма как да изостанат от новите тенденции. В противен случай, може изобщо дори и като марка да изчезнат. В момента е по-малкото зло. Все пак съществуват, но не винаги покриват очакванията на феновете. По-добре отколкото да ги няма. Ще видим и какво ще изкарат нека не съдим предварително! Може да е нещо уникално!
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Уличен дрифтър ( преди 6 години )
    Патентованата система 4х4 на Мицубиши,поставена в Ласер Еволюшън многократно печелеше световните щампионати по рали, а в джипа Паджеро-многократно Рали Дакар. Предстои да видим в коя категория ще бъдат пак водещи.
  • #2
    9 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Все едно Ламборгини да представят нов модел трактор за "идеологически наследник" на Авентадор.
  • #1
    12 rate up comment 10 rate down comment
    rip ( преди 6 години )
    Това е трагедия.Тези хора се подиграват с една легенда.Това ще е поредният метросексуален бок\лук.