IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Джеръми Кларксън: Ние не сме никакво автомобилно шоу

Беше забавно да ядосваме хората в ВВС, но тези в Amazon са невъзмутими, оплаква се звездата

Джеръми Кларксън: Ние не сме никакво автомобилно шоу

The Grand Tour няма нищо общо с автомобилно шоу, обяви създателят му Джеръми Кларксън по време на фотосесия за британското издание на GQ. Той и колегите му Ричард Хамънд и Джеймс Мей са на корицата на изданието като носители на наградата "ТВ личности на годината" за 2017.

Джеръми Кларксън: Ние не сме никакво автомобилно шоу

"Не мисля, че това е автомобилно шоу, нищо, че има коли в него", настоява Джеръми. Редакторът на GQ пита тримата как се чувстват като културни икони, на което Мей отвръща: "Музеят Орсе в Париж е културна икона, не ние", а Хамънд просто казва "Чувствам се страхотно". После Джеръми се оплаква от факта, че навсякъде го разпознават ("Много обичам, когато хората дойдат и кажат: извинете, не искам да прекъсвам вечерята ви, но може ли аз, брат ми и всички други на нашата маса да се приближим и да ви разкажем една удивително скучна история и после да си направим 53 селфита").

Кларксън също опровергава информациите, че The Grand Tour е най-скъпата документална поредица в историята. "Шоуто не струва 160 милиона лири. Тази цифра я написа Daily Mail, а сега ще я откриете и в Wikipedia, защото я е написал Daily Mail. Въпреки че и Wikipedia ще ви каже днес, че Daily Mail не е особено надежден източник на информация... Шоуто струва някакви пари, горе-долу толкова, колкото струваше и преди".



Попитан как му се отразява смяната на BBC с Amazon, Джеръми казва: "Преди беше забавно да ядосваме хората в ВВС, но не можеш да ядосаш никого в Амазон, те са просто неуязвими... ВВС се ядосваше дори само ако обувките ти не са почистени".

Вторият сезон на Grand Tour ще дебютира по Amazon тази есен, още не е съвсем сигурно дали през октомври или ноември.
 

Тагове: top gear amazon grand tour gq
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 6 години )
    И предното не беше за коли.
  • #7
    11 rate up comment 0 rate down comment
    До ФАКТ ( преди 6 години )
    За тях най-добрата кола е тази, която може да се кара бързо на писта, да взема остри завои с луда скорост и да си пали гумите. Ако не отговаря на тези критерии се почват шеги, подигравки и дебелашки английски хумор. Помня стария ТопГиър от 90-те където имаше и други водещи освен тези тримата мускетари като например Тиф Нидел, който говореше за технически аспекти по колите и за техники на каране. Сегашното е една пълна порнография и забавление за простолюдието.
  • #6
    17 rate up comment 3 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Попе, не знам, ама тези тримата са точно това, което бихме нарекли култур трегери. Благодарение на тях последното десетилетие се появиха един куп имитиращи авто предавания; благодарение на тях повечето хора гледат с насмешка на Приус, Пежо...' благодарение на тях повечето хора си мислят, че най-важното качество на спортния автомобил е да пали гумите и да има страшен звук от ауспуха... и още много. Абе дет се вика, не е като да нямат влияние в начина, по който гледаме на колите днес.
  • #5
    5 rate up comment 5 rate down comment
    112 ( преди 6 години )
    Аз пък ги гледам и харесвам.
  • #4
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Хисарския поп ( преди 6 години )
    Тъпо английско предаване, *** английски *** с *** хумор и най-тъпия кларксън. Боза. Пълна.
  • #3
    1 rate up comment 8 rate down comment
    England ( преди 6 години )
    Англичаните сам, че целия свят говори английски ...
  • #2
    19 rate up comment 4 rate down comment
    ФАКТ! ( преди 6 години )
    Според тях най-добрите коли са англииските.Обаче аз питам къде са англииските коли едната част са немски другата китайски третата индииски а сега воксъл френски!Типичните англичани имат се за голяма работа а са едно нищо!
  • #1
    19 rate up comment 1 rate down comment
    zoom in ( преди 6 години )
    Хуморът в Топ Гиър се получаваше най-вече, точно заради контрата която бяха тези тримата и тяхното "скандално" поведение на типично английските стриктни порядки в BBC. Сегашния Топ Гиър се усетиха къде е магията чак във втория си сезон. Просто закачките с киселите продуценти имат огромен потенциал, независимо кой е водещ.В Амазон освен да се подиграват с обратното, че няма кой да ги наказва и мъмри, нищо друго не могат да направят... е и да се самоиронизират, може би.