IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo отлага следващия си голям модел

Премиерата му е пренасрочена за 2021 година

Alfa Romeo отлага следващия си голям модел

Следващият модел на Alfa Romeo – седан, който ще е по-голям от Giulia, ще се забави до 2021 година, съобщи Automotive News. Така дебютът му ще бъде след планираните освежавания на новите предложения на италианците – Giulia и кросоувърът Stelvio.

Alfa Romeo отлага следващия си голям модел

По-големият седан трябва да е пряк пазарен конкурент на 5-ата серия на BMW, E-класата на Mercedes и Audi A6. Възможно е и по-сериозно отлагане на дебюта му, тъй като в Alfa Romeo залагат много на успехите на Giulia както в Европа, така и в Щатите. За момента обаче Guilia не оправдава надеждите на шефовете на FCA за ръст на продажбите.

В Щатите това донякъде се дължи на продължаващия отлив на клиентите от традиционните седани, като все повече купувачи избират кросоувъри и SUV модели. Тази тенденция е налице и в Европа, както в компактния, така и в средния клас.

Много е вероятно, в Alfa Romeo да заложат повече на Stelvio, който дебютира в началото на втората половина на годината и намира радушен пример сред почитателите на елегантния италиански дизайн и темперамента на автомобилите на Alfa Romeo.

0 от 500
  • #15
    4 rate up comment 2 rate down comment
    IS ( преди 6 години )
    имам Стелвио от Май месец тази година.вече съм минал 12,000 км и колата е наистина чудесна. напълно разлиична от останлите в сегмента. Част от причината да си я купя е, че Алфа не са масов автомобил и не се срещат на всеки ъгъл...колкото до качеството автомобила има гаранция от 5г или 200,000 км, това е и макс период за който ще го карам, така че няма какво да мъ мисля
  • #14
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    FCA имали огромен ръст на продажбите:), ама затова не пускат новия модел, продават много, но никой не го знае, щото корупцията в Германия е ужасяваща и крият числата:))) Вие виждате ли се, какви глупости говорите. Мултимедията и тя супер, само дето шефът на Алфа, каза че засега не инвестирали в асистенти, а тези асистенти в Германия например ти намалят вноската за застраховка. А колкото до Х3, айде влезте да видите интериора на новото и след това да говорим, кое е дърво:))
  • #13
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хаха, по евтини, по добри, по скъпи на вторичния, мултимедията уникална, всичко е по-по най. Продажби йокНещо куца. Факт е че общо взето сектанти карат Алфа, и продължават да говорят как са най добрите коли. Мой приятел даде за поддръжка и ремонти, 3 пъти повече за 4-5г, отколкото аз за моята...
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не те знам колко си бързал - ти направо в корекцията казваш съвсем друго. Че и сума ти плюсове си насъбрал после. Хахахах. Мани, като гледам (а и знам от опит) *** *** се подкрепяте взаимно. А който има дори малко мозък няма как да се съгласи с толкова неграмотно формулирано мнение като твоето, камо ли да го приеме за меродавно.
  • #11
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Giulia е страхотна кола,но няма да пробие лесно поради факта наречен "bias".
  • #10
    7 rate up comment 8 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    Веднага се появи някой бесен Алфар дето размазал конглокенцията :))Алфата ако ще с обиколка да мине БМВ, Мерцедес и Ауди на пистата пак няма да пробие. Защото хората не вярват на качеството, обслужването на фиат в сервизите е много добре известно, а марката не означава престиж, а по-скоро инат да си малко по-различен. Новата Джулия е морално остаряла кола още при излизането си: има хубав дизайн и до тук, на ниво мултимедия и асистенти е на над 5 години,всеки кореец предлага повече
  • #9
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Цените на Алфите върявт надулу със скороста на падаща мазилка. Всички викат много е хубава, ама никой не я ще. Интересно колко са продали от модела с детелинката за по 70К+ евро бройката.
  • #8
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Georgi ( преди 6 години )
    Казах го и преди, ако гледаш форумът, ще речеш Алфа е първа в света по продажби, ако гледаш улицата-никаква я няма като нов автомобил. Алфа забавиха Джулия безумно много, пускаха някакви горещи версии с по 500коня, вместо това, което наистина се продава, във века на системите за безопастност, пуснаха кола почти без асистените. Комбинация от добър дизайн, ниско доверие в качеството и грешен маркетингов подход. Иначе в София видях преди месец една Джулия, в бяло, около Кумата.
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    тоя с класовете съм ( преди 6 години )
    "Не се продава щот, нещо не можаха да оцелЕят В сегмента."Бързах просто.Бро, браво на теб. Издигаш се в очите на слепите, като си дошъл точно тук да си доказваш, доволно ниското си IQ.Опа високото си IQ исках да кажа, пак се забързах.
  • #6
    6 rate up comment 9 rate down comment
    до тоя с класовете ( преди 6 години )
    Бро, толкова си неграмотен, че няма нужда от повече коментари.Не си "Оцелил" с образованието грам :)