IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi превърна колите си в част от оркестър (ВИДЕО)

Три от моделите на марката изпълняват популярни мелодии

Audi превърна колите си в част от оркестър (ВИДЕО)

Компанията Audi публикува три видеа, в който музикалните композиции от известни сериали се изпълняват от оркестър с помощта на звука от двигателите на автомобили на марката. Така производителят от Инголщад отбеляза 7-ото поред спонсорство на американските награди „Еми” – телевизионен еквивалент на „Оскар”.

Audi превърна колите си в част от оркестър (ВИДЕО)

„Оркестърът Audi” се състои от купето TT RS с 2,5-литров мотор с 5 цилиндъра и мощност 400 к.с., спортния всъдеход SQ5 с 3,0-литров V6 с 354 к.с. и от суперколата R8 V10 plus, която е оборудвана с 5,2-литров атмосферен двигател с 610 к.с.

Заедно с оркестъра автомобилите изпълниха мелодията от сериала „Бар Наздраве” (Cheers) – „Where Everybody Knows Your Name”, както и композицията „Love is All Around” от сериала „Шоуто на Мери Тейлър Мур”. Концертът завърщи с мелодията на научно-фантастичия „Star Trek”.

Музикалните експерименти с мотори съвсем не са рядкост, като най-сериозни успехи постигат инженерите от Формула 1. В изпълнение на болиди могат да бъдат чути „God Save the Queen”, „Happy Burthday” и „We are the Champions”.







Снимки и видео: Audi
 

Тагове: audi
0 от 500
  • #9
    0 rate up comment 1 rate down comment
    abc ( преди 6 години )
    Ето това е музика от двигател реална музика от двигателhttps://***.youtube.com/watch?v=HSNAtKhzBKQ
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Така е ВАГи, разбираме от музика, колкото cвиня от кладенчова вода и колкото ВАГенист от автомобили.Все пак сме виждали на живо цегулки, па макар и в подлезите, а ти и там не си виждал, защото на село подлез няма.Почна и от народи да разбираш нещо и да определяш немците какви почитатели били. Ами, като толкова много знаеш се разходи из центъра на Берлин и може да разбереш каква музика слушат, ако случайно видиш немец и чуеш немска реч. Дюнера им е националното ястие вече на немците.
  • #7
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Абе едни ценители на музика сте се събрали тука - Разбира ви *** от кладенчова водаПопулярната класика е изпълнявана също милиони пъти - но това не я прави по - лоша.Идеята е добра... и да германците са големи почитатели на класическото изкуство... и са създали не малка част от него.Бай *** не е слушал на живо цигулка освен в някой подлез обаче коментира...
  • #6
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Подобни рекламни "трикове" изглеждат нелепо. Ако искат, могат с фотошоп да си хакнат печките и в картина на Леонардо - пак ще е толкова нелепо. Старият номер с "нашият продукт е произведение на изкуството" - пичове, вашият продукт е една тенекия с двигател, произвеждана в милиони бройки - няма как нещо правено на конвейер и банално като тухла да е произведение на изкуството.
  • #5
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Онзи ( преди 6 години )
    Ужас. Ако запалят 2.0tdi музикантите ще припаднат
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    младен ( преди 6 години )
    Нема такава тъпотия!
  • #3
    7 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Тия дръндери и за музика не стават.
  • #2
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Не знам какъв концерт е това, на мен ми звучи като какафония от звуци :)
  • #1
    9 rate up comment 9 rate down comment
    :) ( преди 6 години )
    Да бяха ги припалили, щеше да е като машина за дим за визуални ефекти.