IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бъдещата Kia cee'd все повече заприличва на Stinger

Корейците показаха още снимки на концептуалния си модел Proceed

Бъдещата Kia cee'd все повече заприличва на Stinger

Компанията Kia публикува нови снимки на концептуален автомобил, който дава представа как ще изглежда третото поколение на семейството cee'd. Прототипът се казва Proceed, въпреки че сегашният сериен модел се нарича pro_cee'd.

Бъдещата Kia cee'd все повече заприличва на Stinger

Новите две изображения дават представа за профила и предната част, която до голяма степен се приближава до показания преди година Stinger. В Kia определят новия си модел като "удължен хечбек", въпреки че по форма той прилича повече на лифтбек. Вероятно именно такава машина ще смени тривратия pro_cee'd.

Бъдещата Kia cee'd все повече заприличва на Stinger

Дизайнът на прототипа е разработен в европейския център на марката, който се намира на 500 метра от изложбения комплекс във Франкфурт. Там ще се състои и премиера на автомобила следващата седмица.

Бъдещата Kia cee'd все повече заприличва на Stinger

Технически подробности за концепта липсват, но се вижда, че той няма централни стойки. Затова пък има светодиоди по цялата линия на стъклата, като идеята е те да се активират, когато шофьорът се добижи до колата. Цветът е червен - Lava Red, като някои от слоевете на боята са нанасяни на ръка. Джантите са 20-цолови, алуминиеви.

Снимки: Kia

Тагове: proceed
0 от 500
  • #5
    7 rate up comment 0 rate down comment
    bg ( преди 6 години )
    лелее, тия ако имат смелостта да пуснат нещо такова серийно, ще стане интересно на пазара
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    аз ( преди 6 години )
    това в България някога ще дойде ли въобще?и дано наживо изглежда така,ама не е сигурно
  • #3
    9 rate up comment 5 rate down comment
    SSt ( преди 6 години )
    Хубав дизайн,личи си че е проектирано в Германия.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 6 години )
    Противоречиво! Неволно подвеждане?! Преди седмица видяхме вече комп. идея за "новия сиид", виж посл. снимка. Тук вече се говори за прототип. Прилича 5-врат лифтбек. Смислено е предположение че ще замени про_сиид, който е подвид в моделната линия, вероятно с идея за обособяване (нещо като бюджетен Стингър Европа). За мен това не е и не може да е Сиид. Той С сегмент масов. Автомобил от друга философия, предназначение. Представете си това чудо като такси. Стъписване. Корейците оскъдна инфо, гадаем
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    max ( преди 6 години )
    3.3 V6 4X4, моля!