IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot отваря най-малкия дилърски център в света

Автомобилите на марката ще се продават в телефонна будка в Лондон

Peugeot отваря най-малкия дилърски център в света

Дилърските центрове на различните производители стават все по-големи и някои от тях напомнят за цели градове. Оказа се обаче, че има и друга крайност - през следващата седмица в Лондон ще бъде отворен най-ма.кият салон за продажба на автомобили в света.

Peugeot отваря най-малкия дилърски център в света

На 12 септември на ъгъла на "Ръсел Скуеър" в Лондон ще заработи автосалон на Peugeot, поместен в класическа телефонна будка от тип K6, считана за един от туристическите символи на британската столица заедно с кулата Биг Бен, двуетажните автобуси и черните ръбати таксита.

Заради ограниченото пространство, в будката няма да има продавач, а вместо телефонен апарат ще бъде поставен таблет. Той е свързан с онлайн-магазина на Peugeot,като клиентът ще може да се запознае с текущата продукция на френската фирма, да си конфигурира сам автомобил и да плати за него. Ще има опция и да остави своята настояща кола по системата trade-in.

Peugeot отваря най-малкия дилърски център в света

В будката ще бъдат поставени стол и маса с умалени модели на Peugeot, които ще бъдат предлагани като суверини. Ще има и няколко USB-порта, с чиято помощ посетителят ще може да зареди мобилния си телефон или таблета. Обмисля се и поставянето на кафе-машина, но все още не е ясно дали ще има място за нея.



Снимка и видео: Peugeot
 

Тагове: peugeot
0 от 500