IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво знаем за хибрида на Range Rover?

Мощността му ще надхвърли 500 конски сили

Какво знаем за хибрида на Range Rover?

Jaguar Land Rover достигна последните етапи на развитието на първия plug-in хибрид на Range Rover, а от компанията изтече информация за модела.

Какво знаем за хибрида на Range Rover?

Хибридни версии ще получат Range Rover и Range Rover Sport, като според списание Autocar в основата на задвижващата им система ще е 2,0-литров бензинов двигател от семейството Ingenium с мощност 300 к.с. Той ще работи заедно с електрически модул (EDM) и електромотор, за който засега се знае само, че ще има мощност малко над 200 к.с.

Сумарната мощност на системата за задвижване надхвърля 500 к.с., а за предаването й на пътя ще се грижи 8-степенен автоматик, дело на ZF. Версията PHEV на Range Rover и Sport ще получи и литиево-йонна батерия, която ще осигурява пробег на електричество до 48 километра.

Тази версия ще е за моделната 2018 , а хибридната система за задвижване по-късно ще се появи и в гамата на Jaguar – на борда на моделите F-Pace, XF и XJ, което ще позволи сериозно намаляване на средните нива CO2 на марката. Предполага се, че хибридният Range Rover ще се появи на салона във Франкфурт този месец.

0 от 500