IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda Superb става хибрид след фейслифта

Чехите подготвят и изцяло електрически автомобил

Skoda Superb става хибрид след фейслифта

Компанията Skoda подготвя за обновяване своя флагман – Superb, като това най-вероятно ще се случи догодина. Очаква се моделът най-после да се появи в хибридна версия, като тя ще се предлага както за седана, така и за комбито, съобщава AutoMail.

Skoda Superb става хибрид след фейслифта

Фейслифтът на Superb ще получи минимални промени във външния вид, като те ще засегнат най-вече броните и оптиката. Предвижда се появята на голям брой хромирани елементи по каросерията, като това не е случайно – чехите се опитват да наложат Superb на китайския пазар, където потребителите обичат подобни неща.

Засега няма информация на какъв хибриден агрегат са се спрели в Skoda за своя флагман, но е известно, че той ще може да се зарежда от електропреносната мрежа. Само на ток тази версия ще изминава до 80 км, като автомобилът ще бъде първата крачка по посока електрификация на гамата от страната на чехите.

Така през 2020 г. в Skoda ще бъдат напълно готови с пускането на изцяло електрически автомобил, който ще бъде по мотивите на концептуалния модел Vision E. Той ще разчита на 2 електромотора, развиващи 225 кВт (306 к.с.). Това ще бъде първият от общо 5 модела на ток, които чехите ще предложат на пазара до 2025 г.

Снимка: Skoda

 

Тагове: skoda superb
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Супърб ( преди 5 години )
    Колеги, злословите, без да имате представа за какво говорите. Кучетата лаят, а керванът си върви . Това мога да кажа като собственик на модела. Доста далеч сте от истината с отрицателните ви повърхностни изказвания. Тепърва ще разберете
  • #3
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Да бе! Точно Сюпърб се оказа най-проблемна в Англия. 22,3% се връщали в сервиза още през първата година. Много свестни коли правят, не думай!
  • #2
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Вярно е че чехите ако се хванат могат да направят по добър хибрид.Вижте им колите само.Основните елементи идват от ФВ а чехите успяват да направят по добър и здрав автомобил на по ниска цена.Как успяват под ръководството на немските некадърници незная но факт е че успяват.
  • #1
    20 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 6 години )
    Хибридната система от кораба майка ли ще е?Ако е от там значи нищо не струва и по-добре да не е слагат. Сигурен съм, че от Шкода, ако се заемат ще направят по-добра, но явно не им разрешават големите шефове от Германия.